Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 25 август 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 24-08-15. НАТО НАПАДНА РУСИЯ. 26 754 ИЗГОРЕЛИ...

 ОТ СТРАНАТА.
 *НАТО нападна Русия. За нападението пръв съобщи Волен Сидеров. Лично е наблюдавал атаката. Нападението е почнало от Лозенец. Руски туристи са нападнати с биологическо оръжие. Американски пилоти са срали от самолетите си у морето и са прогонили и поболели руснаците. Независим източник потвърди новината. Всички попадения били право в целта. С изключение на едно. Не се знае, где е паднало, но Волен е бил забелязан да мие нещо кафяво от белите си коси.
 *Нема ни един утрепан на пътя. Има един изгубен у планината. Има и един застрелян от тъста си.
 *У Приморско гори хотел, ама нема изгорели хора. Има изгорели 26 754 хлебарки, 75 плъха и една зелена муха.
 *Главният секретар на МВР омъжи щерка си, а една бега у Бургас по сутиен и прашки. Не се съобщава що бега, от кой бега и що бега с прашки, а не бега без прашки.
 *В края на летния сезон бяха направени проверки по черноморските плажове. Същите установиха множество нарушения. В рая на зимния сезон ще бъдат направени проверки по зимните курорти. Същите ще установят множество нарушения.
  *А Б. Борисов не е казал цял ден ни една умна приказка. Утре ще има. Може и Мая Манолова да каже нещо.
 ОТ СВЕТА.
 *Китайската борса се срина. Правилата на пазара надвиха над правилата на плановете. Почнаха да се сриват и други борси. Даже и у САЩ. После  ФЕД взе молива, повиши лихвата и сега спят спокойни.
 *Спят спокойно и у Русия. Преди да легнат, Рогозин призова японците да си направят харакири, Лавров похвали САЩ, а една златна руска рубла почна да се разменя за две български стотинки. Жълти стотинки.
 *У САЩ протестираха полуголи. Искат да разрешат на жените да ходят голи до кръста. Добра идея, ама според мен недоизпипана. Немам нищо напротив гола до кръста да ходи некоя спасителка от плажа. Ама си представете Хилари Клинтън как вее сиси по Манхатън!
 *У Гърция узо, сиртаки и бежанци.
 *У България 2 бежанци. Не стигат влакове. Изхарчиха парите да правят древни паметници, а можеше да купят поне 10 влака.
 *А Япония достави 6 бутилки уиски на международната космическа станция. С научна цел.
 *Утре Нидерландия ще достави 6 поститутчици. С научна цел.
 *България нема да достави нищо, на никого, за никаква научна цел. Що всички българи обичаме науката и научните цели. Тук си ги пием и тук си ги чукаме.
 ПП.Некои обичаме и Тодор Живков.