Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 21 юли 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 21-07-15. ЖЕГА, НАТОВСКИ САМОЛЕТИ, ИДИОТИ И ПОРНО ДИСКРИМИНАЦИЯ.

 ОТ ЯЗОВИРА.
 *Жега. Рибата кълве. Не само рибата. Та се сетих вица за оня рибар, с тухла на главата, и оная, где искала да разбере, що прави тая тухла там. И накрая разбрала.
 ОТ СТРАНАТА.
 *По закон ще ви продават сянка на плажа, само срещу касова бележка. Най - вероятно ако поискате да ви дадат касова бележка за сянка на плажа, ще ви пратят на сянка у здравпункта до плажа.
 *Втори сме в ЕС по износ и производство на малини. Първи сме в света по производство на лавандулово масло. Засега няма класация, где сме по малоумие, но сигурно сме пак сред водещите.
 *От 2016 за българския бизнес ще се отпускат евтини кредити от фондовете на ЕС. Евтините кредити ще се отпускат на тези бизнесмени, где нямат нужда от евтини кредити. Няма да се отпускат никакви кредити на бизнесмени, на които им трябват кредити.
 *Геодезията е в топ 10 на най - рисковите професии в България. Иначе най - рисково е да ходиш пеш.
 *А един мъж, една жена и една котка, българи, стигнаха пеш до Индия за 511 дни. За толкова стигна баба Иванка от Шишенци, Кулско до Кула с рейса.
 *А над Рожен прелетяха три американски самолета, уплашиха празнуващите на Рожен, уплашиха кокошките на 500 километра от Рожен, а най - вече уплашиха едни, на 2 500 километра, где таман бяха изпили по бутилка водка.
 ОТ СВЕТА.
 *Един от управляващата коалиция в Гърция заяви, че Варуфакис ще отиде на съд. Ще го съди специално съдилище. За идиоти..
 *Над Вашингтон се веят кубинското и американското знаме. Никой не им обръща внимание.
 *Над Донбас се веят руското и украинското знаме. Не им обръщат внимание само стотината утрепани само вчера. И стотината майки, стотината бащи и стотината братя и сестри на утрепаните.
 *А у Шанхай отвори врати банката на БРИКС. Ще е конкурент на МВФ и СБ. Ще го конкурира и днес, па даже и утре. С долари.
 *Хокинг и руски милионер ще търсят извънземни. Извън земята. Нема да ги намерят. Извънземните са на земята. Най - много са у България.
 *А у порното расизъм. Една карибка била дискриминирана.