Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 12 юни 2018 г.

ЗА СИСТЕМАТА, МАЛОУМИЕТО И СИСТЕМНИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ

Снимка на Роси Антов.  Тия дни ми се набиват в очите едни черни тениски с надпис "СИСТЕМАТА УБИВА". И чета коментари по темата. Протестират близки на увредени деца. Други ги обвиняват, че протестират за да свалят Бойко. Обвиняват Слави и Нинова, че са яхнали протестите, за да свалят Бойко и да заемат мястото му. Бре, вие кво искате?! Нормално е опозицията да яха протестите. Не е нормално да обвиняваш някого, че протестира защото не е доволен от системата и иска да свали някого от небесния му трон. Та ако ще да е Бойко. Аз лично бих облякъл такава тениска, но със следния надпис.
  СИСТЕМАТА УБИВА, НО И АЗ СЪМ ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА.                                                                                              Та се чувствам длъжен да ви изясня некои основни положения. Първо ще ви кажа, какво е система. Система се нарича множество от обекти и връзки между тях, които се разглеждат като едно цяло. Една връзка може да свързва два или повече обекта. Та съм съгласен, че системата убива. Нема да ви сметам колко деца и зрели хора щяха да бъдат спасени с парите за КТБ. С парите за Белене. С парите, где се крадат от Нефтохим, от държавни поръчки, НЗОК, НЕК, БДЖ... И дребни козметични ремонти за милиарди лева. Та когато сложите тениска, че системата убива, не забравяйте най-важното! ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА. Най-важната част. Тя се крепи на вашите пари. Една система работи, ако има ресурс да работи. Половин година работите за да работи тази система. За ВАС да работи. За да учат децата ви. Да се лекувате. Да взимате пенсия. Да ви пази родната полиция. Съдът да раздава правосъдие. Да живеете сред чиста природа. Да се возите на влак. Да имате ток. Да има театър и читава българска книга. Да има БАН, защитаващ не Белене, а правещ открития, где лекуват рак и пращащ хората в космоса... Спирам дотук за системата. Тези, които могат да мислят са ме разбрали.  
  Продължавам за тези, на които им е трудно да мислят. Обличате черна тениска с надпис СИСТЕМАТА УБИВА. И отивате да гласувате. Гласувате за системата, която убива. А имате избор. От 30 години имате избор да избирате. Ама не. Щото не мислите. А като не мислите, не може да разберете, че не СИСТЕМАТА УБИВА. Това е най-добрата система, измислена досега. Нарича се ДЕМОКРАЦИЯ. Убива не тя, а системните администратори, назначени /избрани/ от вас. И в частност от мен. Защото до днес не ви казах, кое ви убива. Сега го казвам. На единствения чужд език, где знам. И дано разберете!
  Вы теперь поняли, что вас никто не убивает? Вы совершаете самоубийство.
  Айде чао! Системата не ви убива. Самоубивате се. И гласувайте за Слави ТрифонооооооФ! ЕХААААААА. Младост.... Френската гимназия... С два пистолета във всяка ръка... Едно Ферари с цвят червен... 

  ПП. И после не ревете от системата! Нали поняхте, че системата е такава каквото я направят системните администратори. Които вие назначавате, защото сте повече от мен. Като бройка. Не като брой мозъчни гънки. Нарича се ДЕМОКРАЦИЯ. Демек, СИСТЕМАТА, ТОВА СТЕ ВИЕ. И АЗ КАТО МАЛЦИНСТВО. ДЕМЕК СИСТЕМАТА СМЕ НИЕ.
Прочее, от тук на там сте вие. Аз вече си наливам бърбън. Що ми писна. От умници с тениски недописани. Та да поумнея и аз до тяхното ниво.
Привет, дорогие друзья.
  Ба си мамата!?! ПРЕВОДАЧЪТ У ГУГЪЛ МИ ПРЕВЕДЕ "НАЗДРАВЕ, МОИ ПРИЯТЕЛИ" КАТО "привет, дорогие друзья." ЧЕ УМРА... ЧЕ УМРА... дорогие мой друзья, вие дали спрехте да казвате НАЗДРАВЕ!
Айде от мен да мине.
ЖИВЕЛИ!
РАНТОВ