Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 18 май 2015 г.

ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ, ЦЕЗАРИТЕ И ИЗБОРА, КОГО ДА ПОГРЕБЕМ.

  Някъде по нощите попадам на ето това:

КИРИЛ КИРИЛОВ
"Едно малко уточнение.
Кирил Домусчиев не е, и не може да бъде лице на българският бизнес. Ако търсите лица на българският бизнес това са Светозар Георгиев, Васил Терзиев, Бойко Яръмов и Христо Косев, хората създали Telerik. Но за тях най-вероятно не сте и чували."

 Става ми интересно, и пиша у ГУГЪЛ "кирил домусчиев". Познават го и Гугъл, и Уикипедия. Пиша "телерик". Гугъл е чувал за тях, ама Уикипедия си нема понятие какво е. После поразгледах дневника на Кирилов. И той като мен не е фен на никого, где му е фен  Уикипедия.  Заслужаваше си. Ама друга ми е мисълта. 
 Олигофрените  трябва да ги защитават колегите им. Но тъй като не виждам голяма защита, ми се струва, че и те са олигофрени.
 Въпросите на журналистите бяха от тъпи, по-тъпи. Свирки некакви правеха. Нормално. У държавата на свирките- свирки. Или както казваше една убава невеста, Ели от Бургас, у държавата на каскетите, бомбе е трудно да намериш. А пропуснаха най-важното. 
Премиер и една тумба министри долетяха с вертолет до Разград. После срязаха една лента. Преди това дадоха за този стадион два милиона наши пари. Вертолетът и горивато също са с наши пари. Командировъчните им също. Е нема такава наглост. 
 Нищо лично към министрите. Сигурно щеше да долетят и Станишев и Орешарски. Немаше да пропущат и Костов и царя. И Тодор Живков немаше да пропущи.Ама немат служебен вертолет. Впрочем, като чета за правешкият каскет, той най-вероятно е вече ангел и може да е долетял над стадиона. И се е смеел, както само той умееше да се смее. ХАХАХА... Не е луд тоя, где яде баницата. Тия, где я купуват бяха напълнили трибуните и скандираха гладни:
 АВЕ ЦЕЗАРИ!!!!
 А за горните четирима юнака, где създадоха от нищо, с акъла си, нещо, где струва 262 милиона долара, немаше кой да скандира. Не ги познаваме. Те ходят гологлави. Бомбета нема и нема.
 пп.ЗА ДА МИ НЕ ЗАДАВАТЕ ТЪПИ ВЪПРОСИ, КАКВО ОБЩО ИМАТ СВЕЩИТЕ НА СНИМКАТА С НАПИСАНОТО, ЩЕ ВИ КАЖА. ПРАВЯ СВЕЩНИЦИ ОТ НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КАМЪНИ И СЛАГАМ СВЕЩИ. ЩЕ НИ ТРЯБВАТ. АКО НЕ ГИ ЗАПАЛИМ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЦЕЗАРИТЕ, ЩЕ ГИ ЗАПАЛИМ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
  






Няма коментари:

Публикуване на коментар