Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 16 май 2015 г.

СУТРЕШНА ПРЕПАТЕНА ПРЕМЪДРОСТ

ЕМОЦИЯТА ПРИ НАПИВАНЕ НЕМА НИЩО ОБЩО С ЕМОЦИЯТА ПРИ ИЗТРЕЗНЕВАНЕ.

ЗА СИСИТЕ, ДУПЕТАТА, АНТИЧНИЯ ТЕАТЪР И АНТИЧНОТО МИСЛЕНЕ.

 Пловдив е възмутен. Или поне част от Пловдив. И България. Или каквото остана от нея. В античния театър ще има чалга концерт. Отново първосигнална реакция. И аз реагирах първосигнално. После си представих сиси и дупета на античната сцена. Не съм толкова стар, та да зная, какви са били по антично време, ама щом е сцена, ги е имало. Не съм и толкова стар, та да си  не представя сегашните.  Имало е и сцени, где са си резали главите. Некои не са ги резали, що не са ги намирали, размазани у пясъка. Та ако мен ме питате, по-добре знойна плът, отколкото кръв. Утре може на същата сцена да пее Лили Иванова. Тя с малко е пропуснала античната, ама пък пее. Ще пее и след сто години. Що е велика. Там утре може да чуем Вагнер. Нема да пее. Боговете ще залязват, ама никога няма да залязат. Отело може да удуши Дездемона хиляда пъти. Кобзон ще го пуснат утре да дойде пак. Утре може и да заплуват лебедите у лебедовото езеро. Може да има сигнал от щурците под моста, где не шумят реки. А край реките да се редят тополи. И двама да тръгнат на дълъг път.  С диана експрес. Недай си боже, може и родната полиция да ни пази...Битълс нема до дойдат. И Пърпъл. И Цепелин. Те са у душата ми. От едното време.
Едно време ги не пускахме. Ама ги слушахме.
 Та на думата си. Нема лошо у чалгата. Пускайте я навсякъде! Ако я забраните, ще влезе навсякъде. То май вече нкой не слуша Азис. Що беше навсякъде. За сисите има порноканали. И за дупетата. И за чалгата. Кодирани. Не забранени.