Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 2 февруари 2016 г.

СТРАХОТНА БИЗНЕС ИДЕЯ. КАК СЕ СТАВА МИЛИАРДЕР. С АКЪЛ.

  Винаги са ме възхищавали гениалните идеи. Например совалката на шевната машина. Ципът на якето. Пластмасовите краища на  връзките на обувките. Сутиените с предно откопчаване. Ракията. Парната машина....  И съм се чудил, какви хора и как ги измислят. А то било просто нещо.
  Понеже много вися в нета, гледам новини и се чудя, кво става и често псувам, та да се не чудя кво става. И днес се замислих. И измислих. Като мен псува целокупния български народ. И реших. Тия дни ще взема да направя едно цехче. За надуваеми кукли, ама с лица на реални хора. С дупки на устата и дупето. Първите кукли, где ще направя, ще са на Тодор Живков, Виденов, Костов, царя, Станишев и Бойко. После ще направя на Доган, Волен, Гоце, Роско, Пеевски, Цацаров, Кунева, Местан, Радан, Меркел, Путин и Обама. После на техните майки. Няма българин, где да не си купи. И да ги ползва по предназначение. Ще правя и кукли, по заявка на клиента. Ще има и партида на кукли с мъжки полови органи. Вирнати. Що има доста българи, где са готови да се надупят на гореизредените. Тази сутрин направих и маркетингово проучване. През първата година ще продам 7 687 893 кукли, а борсовата цена на цехчето в края на годината ще е над един милиард долара. Тук не проучен износът. Предполагам, че тия на Меркел и Обама ще вървят в Русия. Путин догодина също ще върви в Русия. С две дупки. С навирен член засега ще върви добре и там, и тук.
 И докато сметам какви машини и какъв капитал начален трябва, се сещам нещо друго. И го поставям на вниманието на парламента. Веднага да променят изборния закон!
 чл. 1. Гласува се у нужниците.
 чл. 2. Най - ненасраният печели изборите.
 А ето идеята. В деня на изборите на чиниите  у обществените нужници се лепят плакати на кандидатите. По райони. Печели тоя, где е най - ненасран. Ако двама са насрани еднакво, се явяват на балотаж. И обвинения за манипулиран вот нема да има. Кой ще сере, ако некой го гледа!
 Та пак се сетих. И цехче за плакати и тоалетни чинии ще направя. Тия дни ще кандидатствам по некоя европрограма.
 Та разбрахте ли, как се раждат великите идеи? Като четеш и мислиш, а не само псуваш. И когато съседката ти не дава.

 пп. Отивам до патентното ведомство. Когато четете това, това ще е вече патентовано. Не се абете!