Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 21 май 2015 г.

НЕВЕРОЯТЕН ДВОЙНОЗВЕЗДЕН ХОРОСКОП. СЕКС, РАБОТА И КЪСМЕТ. ЗА 22-05-2015.

ОВЕН. Събитията ще се развиват светкавично. Внимавайте когато ремонтирате елуред. Има вероятност светкавично да ви тресне ток.

ТЕЛЕЦ. Пред вас ще се появи неочакван шанс. Когато се появи, внимавайте зад вас да се не появи неочаквано и половинката ви. Има вероятност да неочакваният шанс да стане неочаквана ортопедия.

БЛИЗНАЦИ. Обрати и обрати. Очаквани и неочаквани. За обратните нема да има обрати. Има опасност колата ви да се обърне с тавана към пътя.

РАК. Сутринта ще имате ясна цел и план. На обяд ще имате цел без план. Вечерта нема да имате нито цел, нито план. Ще се напиете надпланово.

ЛЪВ. В застой сте. Нема нищо по хубаво от застоя. Не бързайте за

НОВИНИТЕ ДНЕС. 21-05-2015. НЯМА ОРАЛЕН СЕКС. АПОКАЛИПСИСЪТ, АРМАГЕДОН И КУЧЕТО БЪФИ.

ОТ СТРАНАТА.

  • Паметникът пред НДК ще бъде ограден с ограда за 240 000 лева.
  • Предполага се, че ще е сребърна.
  • Нема да заградят опасните водоеми.
  • От догодина сами ще пазим небето си. Сега ни го пазят гаргите.
  • У София баща се опита да утрепе детето си. Неуспешно. КАТ го неутрализира успешно. Преди това бащата е неутрализирал кило ракия.
  • Над един милион българи със заплата под минималната. Какво е минимална заплата и има ли тя почва у нас?
  • А Миков заяви, че при управлението на БСП доходите на българите са нараснали. Не уточни точно на кои българи.
  • А у Добрич полицията издирва агресивно луда. Като я издири, ще я прати в Народното събрание. У парламентарната група на "Атака". Утре ще издирва още десетина. В тоя парламент влязоха много партии.
  • Хит са плажни кърпи с Путин и кучето Бъфи. Български у България. Не са хит с Левски и Ботев. И слава богу!!!

ОТ СВЕТА.

  • Груевски кацна аварийно в Цюрих. Може и да не е аварийно.
  • ИДИЛ превзе Палмира. На САЩ им се не почва нова война, ама май вече нема начин.
  • Меркел каза, че Русия няма място в Г8. Русия има място в Русия. В момента Русия е у Украйна.
  • Лавров заяви, че Албания и България искат да си поделят Македония. Пропусна да заяви, че в Македония живеят само кореняк руснаци. После Путин го награди с орден "ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ОТЕЧЕСТВОТО".
  • Обама не награди Кери, а ще го прати да ги сдобрява с Куба. После ще го награди Кастро. Хората имат отечества. САЩ имат щати.
  • На 25 май кометата 73П ще падне на земята. Може и у водата. Некои учени казват, че това ще е Апокалипсисът.
  • Иран каза, че ще изтрие Тел Авив от лицето на земята. Май по оня край е и Армагедон.




ДОКТОРАТ ПО ЯЗОВИРСКИ РИБОЛОВ.

    Въдиците за големите риби са вкарани с лодката. Захранил си с един чувал кукуруз и малко спецхрана от рибарския. После излизаш на брега, настройваш сензорите и хващаш телескопа. Захранваш пред теб, пушиш едно цигара и почваш. На плувка. Най- големите хванати риби са маломерни шаранчета и ги пускаш да доведат баба си. Другите големи риби се откачват от куката, преди да ги извадиш Малките риби така са налапали, че не може да извадиш куките. На десет метра от теб колегата хвърля и вади без почивка. Все едри. После спира да ти кълве. Оставяш въдицата и отиваш да пиеш вода. Когато се връщаш, вече кълве. Нещо се е хванало, ама е отишло у храстите. Псуваш и късаш. Докато вържеш, пак спира да кълве. Вече си захранил с дневната дажба на 5 прасета. Деликатесна храна.
    На големите въдици големите риби не пипат. Понякога пипне някоя лястовица и те изправи на нокти.
    Поле виждаш, че водата в язовира спада. Изпускат го в размножителния период на рибите. По план. Съседът до теб вади живарника си. Вадиш и ти твоя. Уловил си два пъти повече риба от него. Не ти се вярва, ама е факт. Той те гледа завистливо и казва:
    - Не си уловил нито едно шаранче. Аз хванах 7.
    И ти ги показва. А ти си  пуснал като маломерни поне 15, които са били двойно по едри от неговите. После хвърля живарника в кофа и си тръгва.
    После и ти отделяш малко риба, а на другата даряваш свобода. Чистиш, псуваш и се чудиш, що не подари свобода на всичките.
    После се почва по същество. Риба може и да има, може и да нема. Важно е да има ракия.