Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 20 януари 2016 г.

НЕВЕРОЯТНО!!! КИТАЙСКИЯТ ЛУНОХОД НЕ ОТКРИ НА ЛУНАТА НИКАКВА СЛЕДА ОТ АМЕРИКАНСКИ ЛУНОХОД. КЪДЕ Е ИСТИНАТА!? САМО ФАКТИ.

 Преди малко прочетох, че луноход на китайската НАСА е кацнал на луната и там не е открил никакви следи от луноход на американската НАСА, американско знаме и американски ботуш. Тъй като вярвам единствено на китайците, руснаците и американците, това ме хвърли в потрес и размисли. Пуша и мисля, що не са намерили нищо. Ето горе долу какво мисля:
 1. Американците никога не са кацали на луната!? Ама са кацали. Има снимки. Филм има. Има и камъни от там.
 2. Китайците никога не са кацали на луната!? Нема логика. 21 век сме. Тия дни на Марс ще се каца.
 3. Американците са кацали на луната, ама после са кацнали и руснаците и са  прибрали луноход и знаме!? И тук нема логика. Руският луноход е по - добър от американския. За кво им е.
 4. Американците са кацали на луната, а извънземните са прибрали луноход и знаме.!? Пак нема логика. Извънземните са дали тая технология на илюминатите, а те са предимно американци. Що им е да го взимат кат го дават.
 5. Американците са кацали на луната, ама после ветрове и дъждове са отнесли и байрак, и луноход!? Ама Гугъл ми казва, че ни луната ни духа, ни вали. Отпада.
 6. Американците са кацали на луната, а после Северна Корея е думнала лунохода с водородна бомба!? Нема логика. Първата и последна я думнаха преди две седмици.
 7. Американците са кацали на луната, ама после са кацнали ислямистите от ИДИЛ !? Прибрали са лунохода та от него да бъркат под полите на германките!? Има логика, ама нема факти. У Кьолн не се видели луноход.
 8. Американците са кацали на луната, ама после кацнала Лиляна Павлова!? Да чисти пътищата с него. Има логика, ама пак нема факти.
 И вече съм изчерпан, а цигарите свършили. Слизам до магазина, взимам кафе, паля и гледам, минава Гълъб циганина. Викам му едно кафе, седа до мен и ме пита, що съм се умислил. Разказвам му, а той ми вика:
 - Споко бе, братчед! Викни една половинка и  се не чуди! Я го зех още лани. И направо у вторични. Два месеца не пипах работа. И байрака на американците зех. Ама ми го прибраха от първичната партийна организация на БСП. После го изгориха пред паметника на Съветската армия. И друго ще ти кажа. Там видех Путин. Разбрал, че на луната живеят руснаци, та ги търсеше. След като освободи тия у Украйна, ще освободи и ония горе. Ама не казвай на никого, що Сорос може да поиска да му върна парите от лунохода. Разбрах, че бил голем изедник.
 После се прибрах и свеждам информацията до знанието ви. Да се не чудите.

Р. Антов