Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 18 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 18-06-15. КАК ВЧЕРА ЗЕМЯТА СЕ РАЗМИНА С ГИБЕЛЕН АСТЕРОИД. И ЗА КРАСТАВИЦИТЕ И ГЪБИТЕ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Некой изля бензин у Ваякьойското езеро. Бензинът е на  "ЛУКОЙЛ", тръбата също, ама немат вина. Рибар от мястото на разлива заяви.
 -Досега у езерото имаше и вода. Рибата баше по- бавна и се ловеше. Сега заредиха езерото само с бензин и рибата бега като  "Кавазаки".
 *Мъж отиде за гъби и набра бомби. У Априлци. Ще ги обезврежда полиция. Жена отиде за гъби, и набра краставица. Обезвреди я.
 *У Крушавица откриха два трупа на мъже. Утрепало ги високото напрежение. При самоотбрана. Преди това те се опитали да утрепат високото напрежение.
 *Баба реже въже на строителен работник, правещ изолация. Оказа се, че заповед за резането е дал дедото. Помислил, че алпинистът се спуска при бабата.
 *МВР съветва как да се пазим от гръмотевици. Като ни тресне, ще ни съветват, как да се пазим от светкавици.
 *Иначе град и дъжд. Поне изми от площада циганите цигани и циганите българи.
 *Българска строителна фирма мами българи у Норвегия. Не можа да измами Норвегия. Сега ще мами българи само в България.
 *А Световната банка каза:
 -Ако искате да правите бизнес в България, избягвайте силните на деня!
 Не каза как, затова бизнесът ще избега от България до края на тая гадина.
 *А Паулу Коелю, след дълго мълчание каза:
 - По цел свет се правят реформи, за да остават при хората повече пари. У България реформи се правят, за да не остават при хората никакви пари.
 ОТ СВЕТА.
 *Гърция си играе с огъня, заяви ЕС. С огъня си играе ЕС, заяви Гърция. Засега Прометей не заявява нищо. Дири пожарникари и се псува.
 *НАТО тренира до Русия, Русия тренира до НАТО, един полски кораб потъна. Не потъна български. Що нема.
 *Унгария ще прави ограда на границата със Сърбия. Сърбия ще прави ограда на границите си с България и Гърция. С Гърция не е грешка.
 *Дронове пренасят дрога. Те това ми е най- големият пропуск. Требваше да заявя тая идея  у патентното ведомство. Сетих се преди три години.
 *Папата каза, че само културна революция ще спаси света. Утре при него ще отиде българска делегация от политици и куртуротрегери /не е грешка/. Делегацията ще се води от куртурния министър /не е грешка/, от бат Сали, Азис, Николета и Гала. И оная от "Съдебен спор".
 *А некои новинарски емисии съобщиха, че вчера земята се е разминала с астероид. Не искам да всявам паника, но ще ви съобщя, че днес Земята ще се размине с неколко милиона астероида, неколко комети, едно слънце, луна и десетина планети. Също така ще се размине с още 198 378 487 897 784 479 387 612 347 478 460 362 673 467 броя  звезди, и толкова броя черни дупки. Нема да се размине с един газов облак. Заразен. С малоумие.

ФИЛОСОФО - ИСТОРИЧЕСКИ ТРУД ЗА НАЙ - НОВАТА ЕПОХА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ.

  Предполагам, че с този философо - исторически труд няма да стана професор, като например Вучков или Румен Гечев, ама поне за нобелова награда ще се преборя.
  В своето развитие, човечеството е минало през няколко епохи:
  1.ПРАИСТОРИЯ.
  2.ДРЕВНОСТ.
  3.АНТИЧНОСТ.
  4.СРЕДНОВЕКОВИЕ.
  5.НОВОТО ВРЕМЕ.
  6.СЪВРЕМЕННА ЕПОХА.
  Към тези шест епохи, аз добавям още една.
  7.ЕПОХАТА НА УНИЖЕНИЕТО.
  До това откритие стигнах, след задълбочен анализ на случващото се в България и света през последните три- четири година. Примери много.
  Например в България, половин България се унижава и гласува, а после избраниците се унижават да ни управляват. Сега даже ще унижат всички българи, като ги задължат да гласуват.
  Некой се унижават да работят, а други се унижават да им плащат унизителни заплати. Чиновници ни унижават, що тях ги унижават други чиновници, а другите чиновници, ги унижават тия, где се унижихме да изберем. Хората унижават полицаите, що не щат да се пенсионират като хората, а полицаите унижават хората, где ще се пенсионират като хората. Циганите унижават българите, що не са като тях, а българите унижават циганите, що не са като тях. Пешеходци се унижават да ходят пеш, а когато пресичат на пешеходна пътека, унижават некой джип да спре. Унижават пенсионерите с пенсия, где стига за 100 хляба, а те унижават хлебарите, що не купуват по 200. Унижава се всичко, от всеки...
  По света е същото.
  САЩ се унижава да не води война срещу ИД, що некои го унижиха, че води войни. Пак там полицаи се унижават да гръмнат некой, а после негръмнатите ги унижават у съда.
  Русия се опитва да унижи Украйна, ЕС, САЩ и НАТО с оръжия. А най- доброто оръжие на Русия унизи Русия, що спука гума насред столицата на Русия.
  Китай унизява света, унизява и китайците. Демек унизява и Китай.
  По подобен начин стоят нещата навсякъде по света.
  У Европа, Гърция, где дари демокрацията, се унижи да тегли кредити. Сега я унижават, що требва да ги връща. А тя унижава кредиторите, що не ще да ги връща. Има опасност кредиторите да унизят Гърция, като не дадат нови кредити. После унижени ще са пак гърците.
  Могат да се дадат безброй примери, които да потвърдят думите ми.
   Но и тук има некои изключения.
   Например риболовът. Никой не унижава никого. Нито вие рибата, нито тя вас.
   И Катя от околовръстното не ви унижава, нито вие унижавате нея. И двамата знаете, че свирката е 15 лева. Ако сте редовен, може и остъпка. И ако имате 15 лева. Що има опасност да ви ги вземат за здравна вноска. Нали чухте, че у здравеопазването текат реформи!? А за измислени реформи, требват истински пари.
  ПП. Малей!!!! Сега се сещам, що реформи идат. Май унижението ще е пълно. Нема да има пари ни риба, ни за Катя.