Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 29 май 2015 г.

ХОРОСКОП, КАКЪВТО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ДОСЕГА. ЗА 29-05-15 И ЗА 30-05-15. ЗА ПАРИ, ПОЛИЧБИ С КУКУВИЦИ И СЕКС.

 ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ.
 В събота и неделя ви очаква много щастие, много смях, срещи с любими хора и страхотни преживявания. Ще разберете, че щастието не е в парите, а в главите. Разбира се, че ще имате и пари. Некои 25 стотинки, некои 25 000 лева. Ако сте сред природата, носете в джоба си монети. Там има кукувици. Ако ви закукат без пари е на безпаричие.
 Ще има и много секс. Пак за всички. Некои да внимават с кого, или с какво го правят, що има вероятност да посетят венеролога или хирургията. Други има вероятност да посетят ортопеда. Само ако ги хванат.
 ЗА ЛЪВ, СКОРПИОН И РИБИ.
 Ще правите събор в селото под върха на тази снимка. Ще ядете печено агне и домашна баклава. Ще пиете домашна мускатова и домашно вино. Букет. Има вероятност да се озвездите.
 Секс нема да има. Къв секс като има събор!?

Е ТЕ ТАКИВА НОВИНИ НЕМА, АМА ИМА. 29-05-15. ПОЛИЦИЯ, ПОРНО И КАСТРИРАНЕ.

 Нито един утрепан на пътя. Нито един. Когато полицията си върши работата, е така. Става въпрос за работата, за която им плащаме, като плащаме данъците си. Не става въпрос за работата, где им плащаме от джобните си.
 У Стара Загора откриват нов завод. Ще работят 1050 човека. Открива се, въпреки тия, где го откриват с ножиците.
 Курортният сезон по морето ще е по- силен от миналогодишния. Пак въпреки горните.
 У Несебър се открива модерна претоварна станция за отпадъци. Благодарение на тия, где я откриват с ножиците.
 У Германия работят 95 български фирми. У Пловдив нови фонтани. У София "Квадрат 500". В античния театър, у Пловдив, нема да дъни чалга...
 На седмо место сме у Европа по порноканали. А няколко българки, родиха неколко българчета.
 Е те и това са новини. И една малко спорна. И добра, и лоша.
 Ще намаляват броя на бездомните кучета с кастрация. Това е добре за хората. Не е добре за кучетата. И за бълхите не е добре.