Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Как САЩ загиват бавно и славно


Снимка на Роси Антов.А добър ви ден! Ще си позволя да ви кажа неколко думи за световната икономика. Все пак съм харчил парите на бай Тодор, та да науча нещо. И на мама и тати парите, за да не науча нищо. Внимавайте, как ще коментирате това!
Американската фондова борса се срина. Народа бега като дявол от тамян от акции в частни компании. Срива се и САЩ. Ама пустите държавни облигации на САЩ се не сриват. Парите вместо в частници, се инвестират в държавата. Комунизъм ли ще ми строят тия, где избиха индианците, неандерталците, кроманьонците и австралопитеците? Ако щете вервайте, ама и Китай там инвестира. И Русия щеше да инвестира, ама денги нет. Та начи икономиката на САЩ е прегряла. За една година с Тръмп. Федералният резерв явно ще вдига основната лихва. Демек заемите ще станат скъпи, а облигациите на САЩ още по-скъпи.
Тук следва следващ въпрос:
Защо точно седмица след поредните санкции срещу Русия се сриват? Бах ти. То е от ясно по-ясно. Поне на мен. Щатската икономика се крепи на руските частни долари, инвестирани в щатските частници, които са и руснаци. И сега ще изчезнат от икономиката на САЩ. За да се превърнат в облигации на САЩ. Еврейска им работата на братушките. Стигат им лихвите. А с облигациите ще си купят индулгенция. Американска.
А що се касае до срива на щатската икономика, става ясно от ракетата, где понесе една кола към Марс. Частна ракета. Скапана работа. Ето изводите.
1. Китай и Русия са завладели пазарите за продажба на коли на Земята. Трябват нови пазари. А марсианец Лада нема да кара.
2. На частник и Тръмп им не дреме за световното загряване. Ако сте обърнали внимание, ракетата пушеше като половин София. И почти като една Лада.
3. Едната степан на ракетата не падна там, где трябваше да падне. Падна на цели 2358 милиметра от предвиденото място за падане.
4. В колата немаше шофьор и винетка на стъклото.
Спирам дотук, за да ви кажа какво ще последва от руска страна. Китай засега мълчи.
Путин каза:
1. Ще насечем златни рубли. Имаме злато за осем рубли.
2. Ще нарисуваме ракета, по добра от тая, где изстреля оня. И ще лети на нефт и газ. Друго немаме.
3. Лада нова нема да рисуваме. Имаме нарисувани 37890987 броя. Имаме даже една, която ще тръгне на път през 2087 година. От Москва до Иваново.
4. КРИМ НАШ! КРИМ НАШ! КРИМ НАШ! НАШ! НАШ! НАШ!..
5. И Маями наш.
6. Подождите меня, Америка! Скоро я приду к вам.
7. Вот и все. Донбасс еще не наш.
Ай приятен ви ден!
ПП. Абе, онаа ракета още ли лети? Дали не се е разпаднала!? Евтиния. Наполовина на руската. Или китайците са я прибрали от космоса направо в Сибир? Китайски Сибир. Капа им свалям!
Ай бай!


Роси Антов