Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 19 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 19-06-15. ЗА ПЪПА И ПОД ПЪПА НА ЕДНА ЖЕНА. И ЗА ПРОЛЕТТА В САЩ. И В КЮСТЕНДИЛ.

  ОТ СТРАНАТА.
  *Искров обеща, ама не подаде оставка. Тия дни ще подаде оставка некоя банка.
  *Вежди заяви, че вече си държи парите в кръчма, а не в банка. Поне докато Искров е на БНБ.
  *Циганите у Гърмен дадоха ултиматум. Ултиматумът гласи:
  - Ултиматумът ни е, че подаваме този ултиматум, че ако не изпълните нашия ултиматум, ще подадем нов ултиматум.
  *Иначе протестират цигани. Бели и черни цигани. Една бела кюстендилска пролет може даже да я освободят от МВР. Така ще развържат ръцете И да бие черните. Ще бие с оная ръка, где протестиращите умни и убави, уж я беха строшили.
  *Нема виновни за взривовете край Петолъчката. Нема виновни за кметските кариери без концесия. Нема виновни за крадлък от над 50 000 лева. Нема и нема. Има един виновен, Качо циганина. Откраднал е една алуминиева манерка. Пробита.
  *10 % от българите живеят в дълбока бедност. 0.07% от българите живеят в дълбоко богатствф. За останалите не може да се каже, че живеят.
  *А некои днес получиха дипломи. Некои не получиха.
  ОТ СВЕТА.
  *На форума в Петроград, Путин каза много неща.
  *Първо каза, че добре се справя с кризата. Преди два дни каза, че криза няма.
  *После каза, че с Русия не може да се говори с ултиматуми. После даде военен ултиматум на Швеция. Да не влиза в НАТО.
  *По - после заяви, че западът се разширява геополитически. Западът нищо не заяви. Навреме се усети, че Путин е пиян на талпа. Иначе трезвен човек не е възможно да ръси такива глупости.
  *В Петроград бе и Ципрас. Той заяви, че Европа не е пъпът на света. Путин се зарадва, що помисли, че Евразия е пъпът на света. Явно предната вечер са поркали заедно. А нещата се оказаха прости. Пъпът на света, е пъпът на жената на Ципрас. За да не се разведе с него, е готов да се разведе с Европа. У Атина го чакат десетина хиляди зли гърци. Те пък не искат да се развеждат с Европа. Споменават жената на Ципрас, пъпа на жената на Ципрас и нещо, за нещото под пъпа на жената на Ципрас.
  *Руски министър заяви, че Русия ще помогне на Гърция с пари. Ама друг път. Сега нема.
  *А Газпром заяви, че почва "Турски поток" през юни- юли. Може да го почне октомври- ноември- септември. Може да го почне кога иска. Те почнаха и "Южен поток"...
  *А борсата у Шанхай се срина. Това вече не е добре. Ама хич не е добре. Бизнес партия не търпи.
  *Също у Китай, се оказа, че Китайски банки са свели взаимоотношенията си с руски банки, до санитарния  минимум. Без да говарят за санкции. Китай са на 6 000 години. Русия на 600.
  *А един слезе от самолет по време на полет. У Европа.
  *У Америка един бел изтрепа десетина черни. Явно е бил с развързани ръце. Нема нищо общо с кюстендилската пролет. Ама нищо.