Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 3 юни 2015 г.

НОВИНИ БЕЗ НОВИНИ. СВИРКА, СВИРКА И СПИРКА.

 Току що съм се събудил. Обяд е. Сядам, преглеждам новините и се каня да ви ги сведа. У Гърмен е ясно. У щатите е ясно. Ясно е у цел свет. Ама попадам на НОВИНА. Руски експерти са установили, че оня самолет е свален от БУК. Преди бяха установили, че е свален от самолет. Украински. Сега са установили, че БУК пак е украински. Знам, че нема файда да ви убеждавам, за кво иде реч. Щом са го казали руснаци, значи е верно. Техните говна даже ухаят на  френски парфюми. Некой, где мислят, ще се сетят що.
 И се появява синът ми. Малкият. Да ходим на язовира. Ще ходим, разбира се. Колата пали когато е у сервиз. Когато ми трябва, не пали. Непогрешима е. Не пали пак. И ми звъни Пешо Шарана. От язовира. Да мина да прибера една риба, що ще я изхвърли. Един приятел ме дърпа, паля, стигам до сервиза, там пали от раз, нема нужда от ремонт и съм на язовира.
 Там нема Гърмен. Нема сгазени и утрепани. Нема пребити деца. Пътят е черен и ги нема даже

КОЙ И КАК СЪЗДАДЕ И СЪЗДАВА ДНЕШНИТЕ ГЕТА!?

  Вчера ми направи впечатление как пресата отрази протеста в Гърмен. Тази сутрин прегледах днешните вестници и впечатленията ми се затвърдиха. Най- голяма омраза към циганите лъха от просоциалистическите и проруските вестници. Та да ви обясня кога и кой заложи бомбата с гетата.
 В моето родно село има циганска махала. От стотици години. Българите и циганите се познаваха, там се раждаха и там умираха. Едните цигани са плели кошници открай време. Имаше един Качо ковача. Имаше една, где обикаляше, баеше и лекуваше. Ако на някой циганин му трябваше нещо, искаше, а после помагаше в някаква работа на тоя, где му е дал. И не крадяха. В моят клас имаше две циганета. Деца като нас. За добро или зло, бяхме заедно. Различни, ама заедно.
 После дойде десети ноември 1989г. За първите местни избори комунистите докараха