Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 5 април 2015 г.

ХОРОСКОП ЗА 06.04.15.САМО ЗА ВЛЮБЕНИ.

ОВЕН.
Цяла сутрин ще сте влюбени. Към обяд ще изтрезнеете.
ТЕЛЕЦ.
Любовта ще ви настигне привечер. Бегайте далеч.
БЛИЗНАЦИ
Утре ще се влюбите два пъти. Един път в съседката. После, когато половинката ви се усети, ще се влюбите и в нея. Ще ядете и бой.
РАК.
Ще се влюбите със задника си. Както винаги. Поне утре вървете напред!
ЛЪВ
Мъжете ще се влюбят в 7 жени. За жените е по-сложно. Пет жени ще се влюбят у един мъж.
ДЕВА
Утре нема любов. Има работа. Вечерта ще се напиете и ще правите секс. Нема да помните с кого.
ВЕЗНИ.
Ще ви стигне голямата любов. Оглеждайте се, да я не изпуснете. Бега бързо.
СКОРПИОН.
Ще се скъсате от работа. Ще ви обича само кварталното куче. Нахранете го!
СТРЕЛЕЦ.
Голямата любов ще ви изстреля на луната. Облечете се добре! Там е студено.
КОЗИРОГ
Голямата ви любов, ще ви сложи големи рога. Пазете се, да ви не гръмнат за трофей!
ВОДОЛЕЙ
Ще намерите любовта на живота си. Няма да я познаете и ще продължите да я търсите.
РИБИ
Ще видите пред себе си истинската любов. Не я налапвайте! Нанизана е на кука.

/хороскоп от ЗМИЕНОСЕЦА/

ВЕЛИК ВИЦ ЗА КОЛА, ПЧЕЛИ, СЕКС И КОШЕРИ

 Мъж и жена решават да си купуват кола. Обаче не им стигат 1000 лева. Поумували, поумували, и се сетили, че мъжът има доста заможна съученичка. И решили, мъжът до поиска от нея 1000 лева. Отива той, връща се и казва:
-Жена, ще ни даде. Ама първо иска да преспя с нея.
 Жената не мислила много. Колата убава, мъжът грозен...
Пущила го. Прибира се нашия, носи 1000 лева, а тя го кара да разказва. И той почва:
-Вечеря, малко пиене и у одъра. Таман да почнем, тя извади отнекъде една пчела, тури я на оная ми работа та ме ужили и почнахме. Та допреди малко.
 Жената, да не изпусне, напънила вечерта една кутия с пчели, легнали, тя извадила една та го жилнала и почнали. На заранта тя се опъва блаженно, мъжът става и казва:
-Отивам за колата.
 А тя:
-Ква кола те гони бе!?!Кошери ще купуваме!!! КОШЕРИ!!!

/снимката с търтея е на Ж .З, а Ж.З нема нищо общо с вица/

ЗА МАЙКУ, КОМШИЙЧЕТО И БАНИЦУТУ.

 Мати ми ичер купуе обгье. Едно комшийче гю пита:
-Бабо Бонке, Роси ли че си доди?
Мати ми:
-Да. Ко се сети!?
Лапето:
 -Е па сети се. И баба прай баницу, када укья си доди.


ПРЕВОД:
Вчера майка ми купува кори за баница. Едно съседче я пита:
-Бабо Бонке, Роси ли ще си идва?
Майка ми:
-Да. Как позна!?
Хлапето:
-Е па сетих се. И баба прави баница, когато си идва вуйчо ми.

ЗА РЕКИТЕ, ПСУВАНЕТО И НЕПСУВАНЕТО.

 Ако некой още не знае, аз съм собственик на всички реки у България. Собственик е и всеки от вас. Где тече вода, е наша.
 Та тия дни пообиколих имотите си и останах без кръв. Тук не искам да използвам нецензурни изрази, ама ако ги използвам, интернет ще блокира. Ето за какво иде реч.
 Напоследък валят дъждове. Дъждове са валели винаги. Помня и по дъждовни години, ама такива наводнения не помня. Израсъл съм по руките. Некои ги знам по- добре от кухнята си. При бай Тодор коритата бяха чисти. До реките растяха огромни речни ели и върби. Тогава по селата караха месо един път у седмицата. Имаше хора и гледаха кози и овце, та да хапват мръвка. У магазина немаше. Животните  пасяха и не даваха коритата да обрастват с храсти.  Големите дървета крепяха бреговете. Пак по това време, едно шише се ползваше многократно. И пликовете многократно. Не се хвърляше нищо. Немаше гуми, немаше телевизори, немаше нищо излишно. То и най-необходимото немаше. Сега пием, и у храстите. После валне дъждец, и у реката. Да не говорим за чували, пликове и всевъзможни опаковки. И некой умник измисли, че за да няма наводнения, трябва да се чистят речните корита. И чистенето почна.
 Първо се изрязаха едрите дървета, где са расли до реката много преди да се родя. И не са предизвиквали наводнения, а са пазели от наводнения. Дънерите се изкараха, а останаха едрите клони. Когато едрите дървета не хвърлят сянка, поникват къпини и дребен и гъст ракитак. Никой не чисти храстите, що от тях дъски не стават. После валне малко дъждец, и в храсталака се заплетат пластмасови бутилки, найлонови чували, торби и кво се сетите. После валне повече, и повлече некой клон, останал у почистеното корито. После този клон се заплете под моста у селото ви. После реката заплете в него и остатъците от пикниците Ви. После още клони, бутилки,чували... И после излезе по улиците Ви. Когато ги изчисти, влезе у мазетата Ви. После се качи до тавана. Чисти, трупа ги у изчистеното от качествен дървен материал корито и носи до другото село и другия мост. А когато няма едри дървета, които да я забавят, я бавят единствено мостовете и къщите...Това е в общи линии.
 А нещата са прости. За боклука има кофа за боклук. А когато кметът почне да чисти коритото, го вардете да не изреже само дървения материал, дребосъкът да остане да го чисти реката, а за капак и да платим  за почистването. Както са наши реките, така са наши и министрите и кметовете.
 Та ми се псува. Ама ми се псува, та псува....