Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 18 януари 2016 г.

НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ. ВРЪЗКАТА МЕЖДУ КЕМТРЕЙЛС, ГМО, ИЛЮМИНАТИ И СНЕГА.

 Всички знаем какво е снега. Образува се, когото от небето валят снежинки. Когато валят водни капки е дъжд, и се образуват локви. От небето валят много неща, като например курешки, метеорити, бомби керемиди и тухли, но това не е тема на това научно изследване. Тема е снегът. И по точно снегът в България.
 Снегът при нас няма нищо общо със снега по света, освен, че когато навали, обикновено е бял. У градовете и черен. Това е общото между българският и иностранният сняг. И почват различията.
 Българският сняг не е природно явление. Той вали благодарение на кемтрейлса, ХААРП, илюминатите и американците. Снежинките, който падат, имат тайна съставка, която ги залепва за асфалта и е невъзможно да се махнат. Същата съставка ги залепва и по тротоарите. Това предизвиква масова обществена реакция. Будните граждани започват да се оплакват от спящите управници, като не виждат, че същите снежинки са паднали на колите им, в частност по фарове и мигачи, и пред блоковете и къщите. Немат изчистване.
 Ако снежинките падат във вода при нас, увеличават обема си, което противоречи на всички природни закони. Реките излизат от коритата си, язовирите от чашите си и тръгват надолу. В България единствено водата, що годе, се подчинява на природните закони. Нали никой не е видял вода, где тече нагоре. Но тъй като всичко останало ни е наопаки, мислим, че и водата няма да потече надолу. И когато потича, се оказва, че дигите са направени нагоре, а къщите надолу. И ги отнася. Отнася и некое прасе, куче и кокошка. Понякога и некой човек.
 Снежинките, где валят по полето са ГМО снежинки. Под тях всичко става ГМО. Дебел сняг, дебел комат вече не важи. Сега важи  " Дебел сняг, дебели българи".
 Интересни са и снежинките, где падат над горите. Това не са снежинки, а маскирани зли дървари. Чупят и изкореняват наред. Тайно.Ама не всеки го вижда. Обикновения човек вижда здраво и право дърво, ама горския и лесничея виждат счупено и съборено. И му турат марката.
 Българският сняг мрази електричеството. В момента, в който завали, започва унищожението на жици, стълбове, подстанции и всичко, где може да се скрие или движи тока. Мрази и интернет, кабелни телевизии, безкабелни телевизии и телефонни оператори.
 Българският сняг има и друга особеност. При съприкосновение с главите на доста хора, отнема възможността им да мислят разумно. Например оня ден българският премиер министър, от една снежинка,  влетя и се скара на съдебната власт. После заваля здраво, и повечето българЕ  приеха реакцията на Бойко за нещо нормално.
 Предстоят нови проучвания за особеностите на българския сняг, ама засега толкова. И едно древно чукотско предупреждение:
 Не яжте жълт сняг!

 Р. Антов.