Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 18 април 2018 г.

НОВИНИТЕ, КАКВИТО СА, А НЕ КАКВИТО ВИ ГИ ПОКАЗВАТ. И КАК СЕ КРАДЕ ЧУЖД ЧЛЕН.

Снимка на Роси Антов.НОВИНИ.
ОТ СТРАНАТА.
Бойко гледа един репортаж по НОВА ТВ и се разрева. 7 милиона българи гледаха Борисов по НОВА ТВ и се разреваха.
Арестуваната кметица, още е арестувана! Дай боже всекиму! Ако пипа у кацата.
"Приятели на Русия" щурмува прокуратурата. С искане да пуснат кметицата със светещи от чужди пари ръце. Утре ще щурмува НС. С искане да се узакони краденето.
БСП краде от АБВ. Членове! Нинова каза: Нашата партия се нуждае от членове. Твърди и безотказни.
Марешки ще отваря магазин за храни. Предполагам в новия затвор, който ще строят за особено опасни престъпници. Като например кметове, министри, президенти и депутати.
ОТ СВЕТА.
Путин отговори подобаващо на американските ракети. Благодари им, че вдигнаха цената на петрола. И ще прави Кока Кола без лиценз. Ще се казва Путкола. Защото ще има вкуса на пут.. и цената на лада.
САЩ накараха Македония да иска да влезе в ЕС и НАТО.
ЦРУ накара Албания да иска американска база, която да ги пази от Турция и Русия.
Германия иска разследване за летящия пет етажа руски журналист. Лавров дипломатично отговори: Абе, що ни не фанете за онаа работа!
Японски учени, без да искат създали ензим, който разяжда пластмаса. Сега се чудят, как да го накарат да не разяжда пластмаса.
А МВФ предупреди, че световната финансова система може да рухне. Според мен спасението на света е съществуващата финансова система да рухне и да почнем начисто. От райграс например.
ВОДЕЩАТА НОВИНА.
Днес е международен ден за опазване паметниците на културата. Софиянци ще пазят моча, а в пловдивмани Льоша. Останалите ще пазим Слави Трифонов и Божидар Димитров.
СПОРТ.
САМО ЛЕВСКИ!
ВРЕМЕТО.
САМО ЛЕВСКИ!
.