Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 24 март 2015 г.

СИСОМАНИЯ

ОТ ДНЕС ИМАМ КАУЗА:

МАЙКИТЕ МОГАТ ДА КЪРМЯТ ГДЕ СИ ЩАТ.

TЪП ВИЦ

Световен конгрес на гинеколозите.
Акцент - проблемите на специалността.
На трибуната излиза професор-гинеколог и започва:
- "Колеги, къде бъркаме?"

ЩЕ ГИ ИЗПИШЕМ. ИМАМ АДВОКАТИ...

Днес се разби самалет. Загинаха деца. Много. Никой не успя дя ги спаси. Бог да ги прости!!!!!... Нема герои.

Преди два дни загина синът на Янукович. Спаси всички, где искаше да спаси... И загина...Герой е...

Путин не е загинал, но е герой.....

А преди по малко от шест месеца загинаха 15 човека... У България... Помни ли някой где!? ... 
Никой не искаше да ги спаси... Другарят Митов искаше да печели... Спечели... Загина синът му... Другите 14 бяха работници... Или както бе казал бащата, професор: 
ЩЕ ГИ ИЗПИШЕМ. ИМАМ АДВОКАТИ...

ПП.Трудно се изписва син.

ВИЦ С МУХИ И ПЪПЕШ

Циганин излиза на двора и вижда жена си да нагъва парче пъпеш, а гащите и събути до коленете. Бесен и вика:
– Ко си се разпищолила, ма! Сичко ти си вижда...
– Чи ко искаш бе.... Да ми кацат мухите на пъпеша ли?!?

НОВИНИТЕ ДНЕС

НОВИНИ ОТ СТРАНАТА:

Цветан Василев купи от Цветан Василев 6 фирми. Цветан Василев отрече, че ги е продал на Цветан Василев. Купувачът е белгиец, с руски паспорт, издаден от Кремъл. Паспортът е издаден по постоянния му адрес.

Кметът на Сопот каза, че за взривовете до Сопот има външна намеса. Следователите го потвърдиха. Ще се окаже много външна намеса. Може даже да не е от галактиката ни.

У кърджалийско бе проведена полицейска акция по извеждането на психично болен мъж от дома му. Четричасова. Този път полицията не даде жертви. А една къща бе взривена. От бойлер. У гаранция. Пак нема жертви.

Пътната агенция вече нема да съобщава, кои

СИРИЗА

Снощи Меркел и Ципрас имаха работна вечеря. Меркел хапна добре, а Ципрас пи само вода... Студена вода.

СПОРТ

Валери Божинов и Ники Михайлов спят в една стая в Правец. След като си размениха невестите, и пробваха, явно са видели, че и с различни жени си е същото. Сега ще пробват нещо друго.

ТВОЯТА НОВИНА

Аз винаги съм се дивял на идиотското изискване за представяне на бележка за платен данък, при минаване на технически преглед на МПС. Те какво, на финансово разузнаване ли ще ми се правят или ще ми преглеждат техническата изправност на колата? И тоя дето е измислил, че на техническия преглед трябва да се проверява данъчната чистота на собственика на колата, що не им уреди на пунктовете един служебен достъп до системата на местни данъци, за да си видят кой платил и кой не. Защото сега какво се получава - за да имам документ трябва или да платя в брой или след като съм платил по банков път (както бих искал) трябва да отида в общината и да си поискам документ, че данъка е платен. И да дам за документа 6 лева! Пълна простототия! Но и безплатен да беше пак нямаше да го направя по този начин, защото каква е ползата да плащаш по банков път, ако не да си спестиш разкарването до общината и опашките в данъчната служба? Каква ми е далаверата да заменя отиването до общината за да платя с отиване за да си взема бележка, че съм платил ?!?
Жоро