Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 29 февруари 2016 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 29.02.2015. ЦИРКОВЕ ОТ ЦЕЛ СВЕТ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Борисов не успя да се срещне с колегата си, Ципрас, за блокираните граници. Ама пък се срещна с колегите си милиционери. И бутна блокадата.
 *Лекарите сложиха рамковия договор у рамка, на надгробната плоча  на здравната реформа.
 *Военният министър ще отменя поръчки, дадени от военният министър. Засега отмени и подаването на оставка.
 *Биячите от околовръстното не са биячи, а жертви. Един от тях е щял даже да стане жертва на украински фашисти, що се е борил за свободата на руснаците у Донбас. У Украйна. Долу ръцете от истинските патриоти в България!
 *По всички телевизори дете с пистолет, гръмнало дете без пистолет. Преди 30 години у с.Долни Лом, дете закла друго дете, ама не го дадоха по нито един телевизор. Не дадоха нито едно от 235 -те умишлени убийства, извържени през 1989 година. Излъчени бяха всички 161 убийства, извършени през 2015 година.
 *По новините двама загинали на пътя. По всички телевизори. Не излъчиха за нито един загинал, от 1280 загинали на пътя през 1989 година. Излъчиха за всичките 680, загинали през 1915 година.
 ***Горните статистически данни лесно може да ги види всеки. Не намерих статистически данни за броя телевизори през 1989 и 2015 година. По спомени тогава в нас бяхме 6 човека и имахме един телевизор и три тв програми. Сега само аз имам 4 телевизора и 172 програми.
 *У Враца ще раздават мартенички срещу агресията. Грешка. Срещу агресията трябва да раздадат заповеди за уволнение на неколко прокурора и неколко милиционерски началника.
 *Туризмът иска в университетите да се учи повече туризъм. Време е. От учене на културизъм се докарахме до те тук.
 *25 000 българи си взеха болнични за трети март. Това е стара тенденция, поне 70 годишна. Да празнуваме болни.
 *А на 29. 02. не трябва да се предприема нищо сериозно. Затова никакъв секс и никакво пиене!
  ОТ СВЕТА.
 *Примирието в Сирия влезе в сила. И излезе. Що влязоха Турция и Русия.
 *Избяга Диана Крюгер. Невестата на шефа на ИДИЛ. Анализатори предполагат, че не е устояла на мъжеството на Путин.
 *Ди велт съобщи, че Русия се запасява със злато, що ще бори капиталистическата парична система. В същата статия съобщи, че Русия ще пуска облигации за 3 милиарда долара. Гениален замисъл. С доларите ще купи злато, което после ще продаде, та да върне трите милиарда долара.
 *Католическата църква призна за изнасилени от католическата църква деца. Бившият кмет на Стрелча не призна.
 *А в Германия съдят 95 годишен есесовски медик в Аушвиц. Германия затова е Германия.
 *И накрая ОСКАРИТЕ. Расизъм и национализъм. Авиаторът с мечката най - после взе Оскар за главна мъжка роля. Не го взе цветнокож. Порязаха  и Бойко Борисов. За мъжка роля и цялостно творчество.
 *А на Антарктида измериха 18 градуса. В българската станция там измериха 52 градуса. Домашна. Мускатова. Препек.