Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 13 май 2015 г.

УЖАСЕН ХОРОСКОП ЗА 14.05.15.

 ОВЕН.
 Всичките ви желания ще се сбъдват. Пожелавайте си ясна и разбрано. Ако искате секс, не пожелавайте чукане, що цял ден ще начуквате пирони.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще получите външен тласък. Едни на паркинг, други у рейса. Пазете се да го не получите на некоя пешеходна пътека. Нема нужда да преизпълняваме плана.
 БЛИЗНАЦИ.
 Нещата със сигурност ще се изчистят, а може и да се променят. Когато пускате пералнята, не я пускайте на 90 градуса! Тогава нещата стават много чисти, ама и много малки.
 РАК.
 Много изненади. Първо ще ви изненада приятно интимният ви партньор. После двамата ще ви изненада и житейският ви партньор. Заключвайте!
 ЛЪВ.
 Денят ще е пълен с новини и събития. Първата новина ще е, че сте уволнен. Втората, че сте просрочили заема си. Не дръжте здрави въжета около вас. Има опасност да станете новина у кримихрониките.
 ДЕВА.
 Проверявайте всичко около вас! Не проверявайте само къде е половинката ви, що има опасност да проверите тарифите на бракоразводните адвокати! По добре проверете дали сте спрели котлона!
 ВЕЗНИ.
 Не привличайте вниманието върху себе си! Нито на работата, нито на пътя. Има опасност да останете без работа, или пътят да остане без вас.
СКОРПИОН.
 Не се отчайвайте, а гледайте на нещата глобално. Ако сте нещастен, а партньорът ви е щастлив с некой друг, значи глобално всички са по-щастливи, отколкото нещастни. Също така глобално има и още некой нещастен. Потърсете го и бъдете щастливи!
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще покажете какво можете. Преди да излезете на терасата, обречете нещо, та съседите да не видят какво имате. Иначе има опасност блокът да се срине от смях.
 КОЗИРОГ.
 Много труден ден. Трудно ще станете на обяд. Трудно ще изядете саратата и изпиете три ракии. Още по трудно ще ви е със сьомгата и бялото вино. Не се предавайте! Трудното тепърва предстои. Вечерта ще сте на ресторант с любимия човек, а после ще сте с него у леглото. После вече не знам.
 ВОДОЛЕЙ.
 Не се колебайте! Всичко, где си помислите може да го сбъднете. Лошото е, че ако го сбъднете, ще се сбъдне и това, где ви е страх да си го помислите.
 РИБИ.
 Не гонете мечтите си, когато сте на работа! Иначе има опасност да ги не догоните, а да се наложи да гоните нова работа.

НАЙ-ДОБРИЯТ СТОГОДИШЕН ВИЦ.

Един човечец се качва за пръв път в Мерцедес. Със сядането почва да разпитва. Това какво е, онова защо е. Пита и за емблемата на капака. На шофьора му писнало и казва:
 -Това е мерник. Когато видя некой пешеходец, се прицелвам и го газя.
 Пътникът е изкефен на макс и иска да види. Нашия дава газ, на една пешеходна пътека вижда човек и тръгва право към него. В последния момент извива волана и го подминава. При подминаването се чува удар и пътникът казва.
 -Мерникът ти е скапан. Ако не бех отворил вратата, щеше да го изпущим.

ВОДЕЩАТА НОВИНА. ЗА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ ПЕНИСИ И ЗА НЕКОИ ДРУГИ НЕЩА.

 Днес повечето новинарски агенции проспаха водещата новина. А тя долетя от Англия. Ант Смит ударил неколко питиета и му дошла гениална идея. Тия дни ще прави партия на малките пениси. Цял живот имал комплекси. Явно и той,и никой друг, не осъзна, че тази партия ще промени Европа и света. Не партията на хората с малки пениси, а партията на малките пениси.
 Досега съдбините на света и България се определяха от големите пениси. И даже от най-големите пениси. За Обама е ясно. Има статистика за африканците. У Европа не е хич ясно. Гърция е родила демокрацията и еднополовите връзки. Там пениси много и големи.Решат да се втвърдят, ама бързо омекват, що страдат от малокръвие. Некои бяха тръгнали по техния път, ама разбраха, че без кръвооросяване нема файда да си голям. У Англия преди изборите едни го вадиха голям, ама избирателите им го резнаха. Ще го резнат и у Полша. Нема да ги резнем у България. Ние се славим с най-големите пениси у Европа. И май е верно. А Германия се управлява от един истински мъж без пенис. Затова май единствено там знаят какво правят.
 По на изток от Европа и в Азия са най-големите пениси. Още не могат да се разберат, кой е най-големият, ама на девети май имаше грандиозно голям парад с големи ракети. Такъв голям парад, малък пенис не може да направи.
 И когато човек се замисли, нема файда да го управлява некоя партия на големите пениси. Време е да дойдат на власт малките пениси. Така нема опасност да нанесат на народите големи поражния. Има друга опасност. Когато дойдат на власт да се напомпат оттук, оттам, и да станат големи пениси. Тогава пак ще боли.
 ПП.Сидеров ще има син в края на лятото. Да са живи и здрави и той, и Деница, и детето!