Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 23 януари 2018 г.

БЪЛГАРЕ ЮНАЦИ, ДА КАЖЕМ НЕ НА ИСТАМБУЛСКАТА КОНФЕНЦИЯ!

Снимка на Роси Антов.Чета за неква Истанбулска конфекция. И като истински български патреот чета само заглавието и съм наясно по въпроса. Никакво приемане. Тия ли истамбулци, где са ни държали у робство 800 години, че ми каат кво да праим. Да беше Московска конвенция, друго щеше да е. После отивам у моите патриотични сайтове и чета. И съм наясно по въпроса. Никакво приемане.

 Представяте ли си, че съм на работа. И плясна некоя колежка по дупето. Щипна я по бузката. Хвана я за коленцето... И тя се оплаче от мен. Абе, я да ни съм холивудски артист, та да ме съдят. Българин съм. Мъж. Българин. Горд. После се прибирам. И представете си, мойта изгора не е турила на масата салатката и ракията. Че я смлатя немедлено. После ще удара две ракии и ще я сритам да тури боба. Ако не му е сложила чубрица, пак ще я сритам. После ще я сритам да ми донесе бирата и ще си пусна РАДКА ПИРАТКА. И ще се оригвам и пърдя на воля. После ще я накарам да изчисти масата. И че я тръшна на спалнята. За една петминутка. Смее ли да каже нещо!? На сутринта ще я шамаросам, що кафето е студено. Ако е топло, пак ще я шамаросам. Абе нали съм глава на семейството. Требе да се знае. И да не мисли да се оплаква. Ако иска да нема насилие, да дойде с мен да тренира бойни спортове. У ВОЙНСКИ СЪЮЗ ВАСИЛ ЛЕВСКИ тренираме здраво. 
  И за гейовете ми стана ясно. Права искат с таа конвекция. Ама тайно, защото никъде ги нема в нея. Ама ние патриотите требва да бдим. Представете си, че почнат и да се женат! И деца да правят. 
Прочем, негде прочетох, че и лесбийките са от третия пол. Та частично подкрепям Истамбулската конфенция. Нищо не са ми направили. Пък и сексът между тех нема нищо общо със секса между притежателите на членове. Редовно ги следя. По XXL. 
Това е. Не на Соросоидите, масоните и тамплиерите! Да на България! На Велика България! На НРБ! Вечна дружба със СССР!Да живее международното положение!

ПП. И изгората ми е против конвенцията. Заради лесбийките. И заради друго. Навици си е изградила с мен. Ако бега от мойте шамари, не знае на къв друг истински българин ще налети.
Айде чао! Отивам да чета какво казват брадва и чегебара по въпроса.