Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 28 януари 2016 г.

МАСОВО ИЗНАСИЛВАНЕ. БЕЖАНЦИ. ИСКАМЕ СИ РОБСТВОТО!

 Пускам телевизора тази сутрин. По половината канали тече реклама на протеста, где ще бута Борисов. По другата половина тече реклама на турското робство.
После превъртам каналите, и нищо ново. Тия где рекламираха протестите, рекламират робството. И обратното. После чета новинарските сайтове. Същото. У фейса пък да не приказвам. Та за протестите както и да е. Според Борисов, ако се бута правителство, се дестабилизира държавата. Според мен е обратното. Стабилизира се. Според зависи. Дали е той, дали е Орешарски, дали Костов или царя. Ама не това ми е мисълта.
 Гледам фейса. Няма нищо общо с фейса отпреди две години. А го гледам, що тук разни хора, много хора, много акъл. Едни пишат за пари, други за без пари. Едни да покажат колко са умни, други да покажат колко са тъпи. Та се сещам, кога стана друг. Стана друг след Майдана. Едни дестабилизираха Украйна, други я стабилизираха, като си взеха Крим и подпалиха Донбас. За американците и евреите иде реч. Да не припознаете некой друг. И се почна. У Крим нема руски войски, нема и у Донбас. И фашисти вилнеят. После се появи една очевидка, по една ТВ и каза, че видяла как у Донбас фашисти разпъват едно дете на кръст. И фейсо ревна за детето. Нищо, че не е верно. Едни свалиха самолет, ама не били те. То е ясно кои са. Сорос и компания. Фейсо реве на умрело, ама се поизтърка темата. И май не те го свалили, а ония другите, где го спасили. И се появиха бежанците. Същите, где Меркел ги покани. Бежанец до бежанец, бежанец върху бежанец, бежанец под беж, опа, под полата на германка. И пак по същата телевизия се появи дядото на изнасилено руско 13 годишно девойче. Изнасилено от бежанци. Нищо, че не е изнасилено никакво момиче. И пак същите хора, где реваха за разпънатото момче, ревнаха за момичето. Изнасилени у кухите глави. Масово изнасилени. После по същата телевизия съобщиха, че изнасилвачите са пребити от сънародници на момичето. И у фейсо заваляха овации. Нищо, че не е верно. Верно е, и тая телевизия го излъчи, един протестен митинг, в едно 40 хилядно германски градче. На Пегида. Протестират 1000 човека. Не излъчи, че 800 от тях руснаци, живеещи в Германия. Не искат стотина бежанци в градчето. Не излъчи и какво каза кметът на това градче. А той каза:
 -Когато тук дойдохте 9 000 руски емигранти, ние ви приехме.
 Както и да е. Лошото е, когато една телевизия лъже като дърт циганин, а има хора, где гледат и верват. И мразят. Най - вече мразят. Фашисти, Сорос, бежанци, Меркел... Ако се загледа човек, те мразят и България.
 От няколко дни почнахме да мразим здраво и турците. Не, че някога сме ги обичали. Турското робство щело да става турско владичество. При сърбите открай време е било " турска влада". Сигурно щото те никога не са се чувствали роби. За разлика от нас. Какво значение има, как ще се нарича една 500 годишна тирания!? Значение има да се учи за Чипровското, Белоградчишкото и Априлското въстание. Истината! И историята на Петър Богдан и Паисий Хилендарски. Двете! И некой други неща, где още се не учат.
 Аз лично, бих си поискал Балканджи Йово и Чинтуловата любов. И Ботев! От детската градина до 12 клас!Всеки ден! Първият час! Във всяко училище! Та дано разберем, че никога не сме били роби.
Дано тогава спрем да си искаме робството! Като сърбите и гърците.

Р. Антов.