Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 31 юли 2015 г.

ПИСМО ДО БОЙКО БОРИСОВ НОМЕР 4.

  Другарю Борисов,
  Днес прочетох едно писмо от Радан. Писмо от Америка. Възмутен съм до дъното на душата си. Някакъв реформатор пише писма. Кво дири у Америка? Там нема кво да реформира. Най - много да реформира некоя мургава проститутчица. Тук требват реформи. А Вие, вместо да вдигате олелия до бога, ги правите.
 Да започнем от магнолиите. Прекрасна снимка. Снимка послание. Като хипитата едно време. Мир. Искате мир и разбирателство в прекрасната ни родина. С всички. Даже ако трябва, в името на мира да свалите анцуга си и да се наведете. Леко. И да се хванете за палците. Това го правите в името на България, а не в името на властта.
 После всички се обърнаха против Вас. Обърнаха се и твоите. Тайно. Гласуват и спят. То не бяха конституция, референдуми и глупост след глупост. Добре, че ДКЕВР не е на ваше подчинение, що с увеличения ток за бизнеса, че го довърши. Вие 5 години не го довършихте. Първо Дянков и Фидосова, а сега знайни и незнайни Ваши съпартийци го морят, а той не мре и не мре. Но както и да е. До вчера.
 Вчера блесна Вашият гении. Тия идиоти, где Ви плюват, не могат да го проумеят с тъпите си глави. Изборът на Мая за омбудсман надмина гения на Путин, где изкупи акциите на руските предприятия от ръцете на колонизаторите на безценица. Друг е въпросът, че днес половината от тези предприятия са фалирали, а други ще фалират догодина.Ама на думата. С избора на Мая с един куршум утрепахте десетина заека. Тия не могат да разберат, какво наказание е това за нея. Колко пъти видяхте стария омбудсман по телевизията!? Мая след месец ще е изперкала. Тя стои повече време пред камерите, а не у парламента. За кого, за какво и къде ще мята руса грива!? За циганите или за паметника на съветската армия, чийто права ще защитава!?
 Поставихте на място реформаторите. Реформи ще правят, кретените. На Ваш гръб. Та да ви мразят людете.
 Показахте, че сте етнически и политически толерантен, прегръщайки се с бившата си партия, и с партията на Доган. Гърбом...
 Абе дълго и широко е да пиша. Гордея се с Вас. Така се гордеех, когато отказахте да хвърлите партийния си билет от БКП и напуснахте пожарната.
 Дерзайте другарю Борисов! Поколенията ще запомнят Вас, а не Радан и Местан. И без това вече Ви има в българската история. Децата вече учат за Вас. Вие сте редом до Ботев и Левски.
 ПП.Не Ботев Пловдив и Левски София.