Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 25 март 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА

Днес навсякъде имаше сиси, бебета и майки. Повече от тях бяха само умниците от сините екрани. Едни ме изкефиха:
Жената:
 - Разбира се, че в кърменето на деца има красота и нежност. Що да се крият от хората!?!
Мъж:
 - Разбира се. Още повече красота и нежност има в правенето на деца. Що да се крият от хората!?
А аз си мисля:
И тук истината е негде по средата. Памела Андерсън и Цецка Чачева са горе долу набори. Представям си ги, как кърмят.

НОВИНИТЕ ДНЕС.

ОТ СТРАНАТА:
  • БНБ ще провери откъде Ц. Василив има цело едно евро, с което да купи 6 фирми от Ц. Василев. От Кремъл ще им съдействат.
  • Сова Харис проведе проучване. Ако изборите са днес, БСП ще спечели 12%. Ако изборите са утре, БСП ще ги спечели убедително.
  • Борисов за два месеца сбрал близо милиард над плана. Сега се прави план, за каква дивотия да ги изхарчи.
  • Симеонов заяви, че часовникът на ДПС отмерва времето наобратно. Местан отговори, че има да отмери около 150 години назад, и да спре.

СУТРИН НА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ

Докато се изтегам у одъра, щракам на Нова. А там циганчета. От мойте. Северозападни. Работят по 14 дни за 42 лева. Искат работа на минимална заплата. Или ако няма работа, поне да работят 5 дни за 42 лева, а през другите да си търсят работа. Хора, 42 лева на месец!?! 42 лева!? Та тия пари повечето от нас ги харчат преди да влезат у магазина. Знам ги добре. Повечето от тях биха работили всичко, срещу почти нищо. Ама нема где.
После с цялото си достолепие се появяват другарите Данов и Хърсев. Единия казва, че не работят, що са необразовани, а другия, че не работят, що нещат да работят за минимална заплата. Те това вече ме утрепва. Абе друзя, България не ви я построи правешкият овчар. Построиха ви я турците и циганите. Безплатно. Срещу спане и ядене.

СМЯХ ОТ ФЕЙСА

ТЕ ТИЯ ДВАМЦАТА ЧЕ МЕ УТРЕПАТ:
Kiril Mladenov: И същу тъй аз предлагъм... Всички мъже, като мен де не сме си... досукали на времето и съ ни ощетили - сега да бъдем компенсирани с... досукване...! :)

2 мин. · Харесвам · 1
Radmila Aleksandrova: Тебе требе и да те доносат бе Кириле хахахха