Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 18 май 2015 г.

18+ НЕВЕРОЯТЕН НОВОЛУНЕН СЕКС ХОРОСКОП. САМО ЗА ЖЕНИ. ЗА 19.05.15.

 ОВЕН.
 Имайте търпение! Убавите работи стават бавно. Има опасност некои въобще да не станат. Сетете се, че пръстите и езикът немат нужда от ставане.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще станете жертва на лекомислието си. После дълго ще съжалявате. Най-много ще съжалявате, че скоро нема пак да станете жертва на лекомислието си.
 БЛИЗНАЦИ.
 Ще направите решаваща крачка към страхотен секс. Най-страхотен ще е ако крачката е леко олюляваща се. На три питиета сексът е три пъти по-страхотен.
 РАК.
 Ден на провалени срещи и уговорки. После ще изгори вибраторът ви, а сексшопът ще е затворил. Ще е затворил и плод зеленчукът.
 ЛЪВ.
 Днес ще е едновременно и щастлив, и нещастен ден. Копнежите за секс с новия ви познат, ще се сбъднат. Нема да се сбъднат копнежите ви за некои размери.
 ДЕВА.
 Не се страхувайте. Като ви хапе, няма да ви изяде. Нема зъби. Радвайте се, че поне език има!
 ВЕЗНИ.
 Страхотен секс. Не викайте "о, боже", "о, боже"! Бог няма да дойде. Най-много да дойде полицията или съседите.
 СКОРПИОН.
 Сексът след скандал е страхотен. Внимавайте каква позиция заемате! Има опасност да заемате легло в ортопедията, а най-добрата ви приятелка да заеме временно вашето.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще свършите бързо. Изчакайте и партньорът ви да свърши! Иначе има опасност да свърши и съседката ви.
 КОЗИРОГ.
 Вземете нещата в ръцете си! После ги вземете в устата си! Ако мислите да го взимате и на друго място, си вземете противозачатъчни! Има опасност да си вземете бебешка количка.
 ВОДОЛЕЙ.
 Много контакти, малко секс. Ако действате бавно, сексът може да стане много. Има реална опасност, партньорът ви, да ви завари, с контакта ви, у одъра. Тогава има опасност и боят да стане много.
 РИБИ.
 Не винаги след бой има секс. Понякога след бой има бой. За некой е гарантирано.

Няма коментари:

Публикуване на коментар