Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 1 април 2015 г.

ХОРОСКОП и СЪВЕТИ ЗА 02.04.15. САМО ЗА МЪЖЕ

ОВЕН.
 И днес няма да посмееш да поискаш на магазинерката у кварталното. Е па не си ли овен?
 ТЕЛЕЦ.
 Днес няма да ти увеличат заплатата. Ще ти увеличат работата.
 БЛИЗНАЦИ.
  Днес ще ви се ядат омари. Ще ви се яде и телешко печено. Ще ядете боб.
 РАК.
 Днес ще простирате прането. Когато сваляте старото от простора, първо махайте щипките.
ЛЪВ.
 Днес ще сте гладни цял ден. Ще ви мързи да ядете.Ще ви боли зъб и нещо ще ви сърби.
 ДЕВА
Вечерта ще гледате порно. Сам. После ще правите секс. Пак сам.
 ВЕЗНИ
Не се притеснявайте да се напиете. Зодията ви показва, че умеете да пазите равновесие.
 СКОРПИОН.
 Ще работите цял ден. Некои нема да работят грам.
 СТРЕЛЕЦ.
Към обяд се приберете ненадейно в къщи. Да помагнете на жена си, да изгони оня, где се е наврел у завивките при нея насила.
 КОЗИРОГ.
На сутринта ще ви се спи. Не се притеснявайте! Спи ви се, що трябва да ставате.
 ВОДОЛЕЙ.
Ако на обяд се събудите у ващо легло, значи сте закъснял за работа.А ако към обяд сте на работа, това съвсем не значи, че сте се събудил.
 РИБИ.
Вечерта ще плувате в свои води. На спалнята.
/хороскопа е направен от ЗМИЕНОСЕЦА/

ВЕЧЕРЕН ВИЦ

Всяка вечер, на брега на морето седи чукча и крещи към Америка:
- Бедняци, бедняци!
Попитали го:
- Добре де, защо бедни? Там живеят добре!
- Да, Аляска купиха, а за Чукотка не им стигнаха парите!

НОВИНИ. ТАМАН ТРИ.

Днес новините са коя от коя по водещи.

Родители записваха първолаци. От два през нощта. Децата ще имат хубав старт в живота. Ще научат урок номер едно:
Правилата не важат за нас. С бутане-нагоре и напред!

Парламентът се скъса от работа точно в деня на лъжата. Свърши  най-важното нещо, откакто се сбра. Върна на работа една чистачка, где са я уволнили, що е обичала М.Манолова. По тоя повод пред медиите жената заяви.
- Великата правда тържествува. Но на работа като чистачка няма да се върна. Преди да ме уволнят, бях подложена на издевателства. Даже се опитаха да ме накарат да им чистя.

А китайците от GREAT WALL MOTOR се завръщат с гръм и трясък на руския пазар. Ще инвестират 500 000 000 долара в завод. Ще правят автомобили, като тия, где ги прави Гриша Ганчев. Ама нема да ги сглобяват у Русия. Китайските технолози са установили, че когато се стигне до събирането на частите в готов автомобил, руснаците вече не спазват технологията. Не че не искат, а не могат. Защото вече са прекалили с най-високотехнологичното руско произведение - водка "Путинка". Та се сетих: У Китай почитат ли първи април?

А метрото стигна летището. Утре вози без пари. Към терминал 2. От терминал 2 обратно вози с пари.

ПЪРВОАПРИЛСКИ НОВИНИ

 Днес е първи април. Денят на лъжата. Вече го наричаме ден на шегата. Ден на лъжата е всеки ден. Ето новините.
 Пеевски не се притеснява да отворят сейфовете му. Верно. Притеснява се, да не разберат где е заработеното от него и майка му.
 Фандъкова каза, че София е най-добрият град, ама има още много работа. Не знам дали е верно, що съм от село. Софиянци знаят.
 Калфин ще е в първия набор,где ще се пенсионира на 65 години. Нема начин да знам, дали е верно, що това е божа работа. Може да се пенсионира и на 60, може и никога. Зависи какво, кога и где ще го удари.
 Прокуротурата повдигна обвинение на неколко магистрати за присвояване на европари. Верно е. Магистратите казаха, че са сгрешили. Вместо да ги усвояват, те ги присвояват. Не чули добре.
 Дърварските фирми са загубили 8 милиона заради забраната за износ на непреработена дървесина. Не е верно. За миналата година всички дървари са декларирали, че са на загуба. Значи след като не работят, не губят.
 Първанов не е другарувал  с Ц. Василев. Не е другарувал и Чобанов. Не е и Местанов. Не са и Орешарски и Борисарски. Верно е. Другарувал е само Искров. Стигало му е.
 А днес МВР ще проведе перфектна акция. В 13 h ще пробва сирените. На първи април. Та всички да разберат, че е шега, а не война.
 А Путин продължава да се шегува с Украйна и Европа. Със САЩ не смее, що те преди двадесетина години разтуриха СССР. Сега ще вземат да му разтурят банкета. Не се шегува и с поданиците. Те приемат насериозно даже и шегите му. Сериозно верват, че у Украйна се не бият руснаци. Сериозно вярват, че живеят по-добре от американците. Сериозно вярват, че имат икономика. Сериозно вярват, че Путин не пие. Те това не го разбирам!? Руснак и да не пие. Путин може да е чуждоземен агент, пратен да съсипе Русия. То като се замисля, май се справя успешно.
 Шегува се и Ципрас. С Европа. От Москва. А на Европа не и е до смях. И скоро ще го разплаче. Ако преди това го не разплаче Гърция.
 А един приятел каза:
- Излъгаха ни, че комунизмът си отива.
Не ни излъгаха. Верно си отиде. Не си отидоха комунистите и робското мислене на хората. Верно е. Само се огледайте!

ЗА ХРАНАТА НА ВЛАСТТА, ЛАКОМИЯТА И ДИЕТИТЕ

  
 Днес във вестник "Дума" излезе информация, какво ядат в самолета на властта. После цял ден гледахме наживо по разните ТВ канали. На едни им течаха лигите, други си припомниха кво ядяха, когато родителите им бяха в ЦК на БКП и Политбюро, а трети се сетиха, какво ядяха при бай Тодор. За Чернобил малко се сетиха, що не е за сещане. А от кетъринг фирмата, где готви дадоха отговор. Ето го:
 За властта готвим както готвим и за бездомните. Разликата е във вкусовите изисквания, цената и мястото, где ще се консумира храната. Нали не мислите, че най доброто място за консумация на боб е херметически затворен самолет? И защо обръщате внимание само на хайвера и омарите? Що не обърнете внимание, че готвим и спанак?! Вие виждали ли сте бездомник да яде спанак? Не сте, и няма да видите. Спанак има под път и над път. Трябва да се наведеш и да береш. Ама какъв клошар ще си, щом се трудиш за храната си. А черен хайвер вече нема. Има само у Русия. Путин го изяжда всичкия. Не го гледайте, че е дребен! Лакомията му е послвична. На една хапка хапна Крим. Ако ЕС и НАТО го не турят на диета, ще изяде Украйна и цела източна Европа.
  И друго. Властта никога не трябва да остава гладна. Дори когато е преяла, си дояжда с нас. Помислете ако е гладна, кво ще стане!