Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 26 януари 2018 г.

УЖАСТ!!! ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ПОДКРЕПИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНФЕКЦИЯ!

  Снимка на Роси Антов.На теб, който четеш това, искам да благодаря, че не прочете само заглавието. Та оня ден пуснах един кодош с Истанбулската конвенция. И го пуснах по разни фейсгрупи. Пуснах го и в РУМЕН РАДЕВ, МОЯ ПРЕЗИДЕНТ. Със заглавие:

БЪЛГАРЕ ЮНАЦИ, ДА КАЖЕМ НЕ НА ИСТАМБУЛСКАТА КОНФЕНЦИЯ!

И народът се юрна да казва НЕ. Без да прочете за какво казва не. И  да споделя. Без да прочете какво споделя. Не обърна внимание и на правописните грешки в заглавието и това под него. Та на думата.
 Тия хора не си дадоха труда да прочетат десетината реда под това заглавие. Представям си, колко от тях са прочели конвенцията. Ама не я подкрепят. Категорични са, че ще разврати народонаселението българско. Некои не я подкрепят, защото поповете православни я анатемосаха. Може и те да я анатемосват, без да са я прочели. А не са имали време да я прочетат, защото са си правили бебета. Монах на монах и поп на поп. По манастири и черкви. По православному. И по канон православен. Не четат, а всичко знаят. И поповете и истинските българи. Не четат и в Русия и още една бивша светска република. И те не са подкрепили конвенцията. И там слушат поповете и православните императори. И им вярват. А сърбите я подписаха. Прочем, подписа я цяла цивилозована Европа.
 Та да ви кажа. Аз нито съм ЗА, нито съм за НЕ на таа конвенция. Против съм, ако само четете заглавията и всичко ви става ясно. Не съм против, че не може да мислите. Против съм, че не се опитвате да мислите. И друго да ви кажа. Какво мисля. В момента мисля, че не третият и седемдесет и седмият пол ще съсипят България. България ще я съсипят тези, които четат само заглавията и после гласуват. С ДА, НЕ и с различните бюлетина. Без да помислят.
Това е.
Опа. Забравих. И първата дама подкрепя Истанбулската конФекция. В Интернет има доказателствен снимков материал.
ПП. Ето и линк към статията,за която иде реч.http:
//www.dedavanga.com/2018/01/blog-post_23.htmlhttps://l.facebook.com/l.php?https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dedavanga.com%2F2018%2F01%2Fblog-post_23.html%3Fspref%3Dfb&h=ATMQME7bssUufFAniL0asHKAh7gSa5y8ZXEO9Wvamet--af7_59B67td7Ho1m3NoGU85xoQehfc0qdcSiT5YSJcsez8MXeDVycYnyeb_NJ2kDEOjojXzkSINVElDfNXI7qoBJA0MDSOMvxHxRpk6U9dpHmqK7Ff4YsuVHiCvnfZuN2zvzIxxwTo6TX31FxIqRIo_ghQSiXuM-AvncULTVsy9bySq4F2D7YwlUgWcG_r-tfSSSxoV5LNPBYQAGNahknOBM7IAWE16x4yb1dQrD_Usy3WanAQcoWnyBQ

Роси Антов