Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 1 юли 2015 г.

ЗА ОВЦЕГЛАВИЕТО, ОВЧЕДУШИЕТО И ПРАЗНИТЕ ОПАКОВКИ ОТ ДЖОНИ И БОНБОНИ.

 Все се заричам да се не ядосвам за неща, где няма смисъл да се ядосвам, и все се намира някой да ме ядоса. Пия си кафето с един приятел и говорим. Той говори за политика, а аз за риба. Прибрах се, и сядам шокиран, уплашен и отчаян пред клавиатурата. С една единствена молба:
 Мислете бре, хора! Мислете!
 Та да почна от Кунева. Били сме живели много добре. Живеем другарко Кунева. Ти, аз и десетина процента от българите. Другите се мъчат.
 После някои ме убеждават, колко добре сме живели при бай Тодор. Няма да обяснявам какво имаше, какво нямаше и колко струваше. Само ще ви припомня за празните бутилки и опаковки на стоки, купени от чужбина. Стояха в секциите Ви. Опаковките. Свободата, в секцията у хола. У еднаквите холове, с еднаквите секции, с различните опаковки. А Вие се хвалехте с опаковките. Това у тях не бе достъпно за Вас. Живееха тези, где можеха да си купят стоките в тези опаковки. Вие даже не разбрахте, че се мъчите.
 После некой ме плаши, че с два танка се готвим за война. Не бе, друзя, за мир се готвим. За мир.
 После се сещам. Майдана. Американци, Сорос, Мосад и евреи съсипват Украйна. А там нема нито един от тях. Има само руски войници и танкове. У Крим и Донбас. Ама това не е верно. Не е вярно това, где го виждат очите Ви. Верно е това, где го не виждат. Вярно е, че Украйна нападна Украйна, изтрепа 7000 мирни украинци, и изгони от домовете им още милион и половина.
 Вярно е също така, че има БРИКС, Евразийски съюз и руска икономика. Верно е, що го не виждате и няма да го видите никога. Както няма да видите и Турски поток, що и той е верен.
 Обаче глупостите за Ципрас и Гърция вече ми дойдоха в повече. То не бяха анализи, прогнози и какво ли не. Ципрас победи, ЕС победи. А у Гърция хаос. Нема заплати, нема пенсии. Ама не е вярно, що го виждате. Вярно е онова, где го не виждате. Обаче сега се замислям. Ципрас вярно победи. Победи гърците, после ще победи банките, има опасност да победи и Гърция. Накрая ще победи и СИРИЗА, като я изтрие от политическата карта.
 Това е. И ако не може да мислите, гледайте. Едно време Гьобелс излъга цяла нация, що нямаха интернет. Сега има. Някои искат да го няма. Що ли!?
 ПП. Политиците могат да плямпат кво си искат. За плямпане им се плаща.