Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 6 януари 2016 г.

15 УБИТИ, КЬОЛН, БЪРКАНЕ ПОД ПОЛИТЕ И ИЗНАСИЛВАНЕ В ПОЛУКЪЛБАТА.

  Някой помни ли, какво стана на датата и часа, где са на снимката? Аз помня. Тогава в РБ бяха утрепани 15 човека. На снимката е облакът, секунди след взрива. С душите на убитите. Сред тях и близки до мен хора. Всяко чудо за три дни. Кой ги утрепа, как, що, остана да установи следствието. Ще установява, докато се забрави. После ще установява кой е утрепал 30. Докато пак се забрави.   Защо ви подсещам това. Просто е.
  От няколко дни половин България реве, че неколко имигранти, бръкнали под полите на неколко германки. И реве тая половина, где не рева за изтрепаните французи, а ни караше да ревем за изтрепаните руснаци. И бързат да сложат надгробния камък на Европа. Не ме разбирайте грешно! Не оправдавам нито едно от горните деяния. Ама не бързайте! Просто нещата се случват. И ще се случват. Светът се пречиства. С огън.
 Европа е един полегнал звяр. Сит и доволен. А не всякога е бил. Няма по кръвожадни от европейците. Сетете се за испанците и индианците. И за кръстоносните походи. 100 годишна война. 30 годишна война. И за Наполеон. Да не говорим за 20- ти век. Европа се удави в собствената си кръв. И се пречисти. Някой прави ли си илюзията, че някакви имигранти ще я съборят. И някакви терористи. Споко! Няма. Просто ще я събудят. Звяр. Лош. Да се замисли за Европа. И не да иска визи за украинци, молдовци и беларуси, а да разбере, че лицемерието води до гибел.
 А нещата с имигрантите са прости. У Германия има доста националистически организации. Не като Атака, да носят маси по улиците, а просто да накарат тия, где ги управляват, и тия, где бъркат под полите, да се замислят. На вторите може да попрочетат малко германска история, за некой и друг концлагер, за изгорени еретици... И да им покажат няколко снимки. Пък и обратен билет могат да им купят...
 Така, че спрете да ревете на чужд гроб, що ще ревете на гробовете на ваши близки! Огледайте се около вас!  И поразчистете! И се замислете с двете си полукълба! Не тия у гащите, както каза една невеста! С тия у черепа. Где ви изнасилват у тях вече 70 години.
пп. И спрете да четете само заглавията!

Р. Антов.