Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 29 декември 2015 г.

НАЙ - ДЪЛБОКО ПАЗЕНАТА ТАЙНА В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 ГОДИНА.

  Скъпи сънародници, българе, роме и мюсулмане,
 Използвам коледните празници, та да ви открия най - дълбоко пазените от вас тайни, от 1989 година до днес. Те винаги са били пред очите ви, ама повечето май сте били и си оставате слепи.
 България 26 години се е управлявала от българи. Тя е суверенна държава, с демократична Конституция. Ако я прочетете, ще видите, че всеки българин, навършил 18 години има право на глас. Когато отиде да гласува, според това, колко, и за кои сте гласували, избирате кой да ви управлява през следващите 4 години. Може и по - малко, ама повече не може. Тук не е Русия, да един да управлява пожизнено.Гласува се само за българи. От българи. Не се гласува за Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Не могат да гласуват Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Така, че вие избирате.
 А после тоя, где е избутал на преден план тия, где избирате, почва да ви пълни главите със Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. Та да може на следващите избори пак да гласувате за тия, где той избута напред. Той е оня, где ви краде парите от данъците и от евроданъците. А вие псувате Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. И се оплаквате. През сълзи. Че нема. Нема пари, нема работа, нема здраве, нема образование, нема съд, нема прокурор, нема полиция, нема армия ... Нема и нема.
 А може да има. Просто трябва да си отворите очите и да не ви е страх. Тогава ще видите, че държавният служител също го е страх от вас. И то повече. Защото тях ги е страх единствено от това, да не загубят спокойствието и  сигурността, где я има благодарение на вас. Где не смеете да се озъбите, а стоите чинно навели глава пред чиновника, що не се сещате, че той зависи от вас, а не вие от него. А после ревете от Сорос, САЩ, евреите, масоните, тамплиерите, илюминатите и рогатите. И ревете, че нема здраве, нема образование, нема съд, нема прокурор, нема полиция, нема армия ...
 И друго. Сорос не ви краде. Вие добре виждате кой краде. Манете големите крадци! Почнете от селските кметове! От общинските служби! Отнякъде трябва да се почне. После ще дойде ред и на големите. Те се крепят на дребните. И най вече на страха.
 А най - добре е да почнете от вас. От изхвърлянето на боклука. Домашния боклук. Само у кофите за боклук. И от превишената скорост и дребните тарикатлъци. С дребни тарикатлъци се не борят големите тарикати. Те са на ваша издръжка, а не вие на тяхна.
 Та накрая да обобщя:
 Не държавата е направила от вас това, което сте. Вие правите държавата това, което е. И което тя прави с вас.
 Весели празници!
 пп.Дано и догодина не сте като рибките на снимката!

От Роси Антов

21 коментара:


  1. Знаем, че нищо не може да кали духа на воина така, както предизвикателството да си има работа с не­възможни хора, имащи власт - Карлос Кастанеда

    ОтговорИзтриване
  2. на тоя пак Русия му виновна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да! Вместо да си лае по Сорос като другите помияри ...
      П.П.
      Само дето не видех къде пише, че Русия му е виновна, ма щом ти си видел, значи така пише ...

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
  3. Рибките на снимката се наричат "кротушки" ...

    ОтговорИзтриване
  4. Забравихте еврогейският съюз и рептилите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  5. Тоо, не случайно рептили и дебили имат рима..що едните верват у другите ...ама другите не им е еня за едните .. ни им е през оня че верват че ги има . Че кой друг да е виновен ? Сороса и черния у белия дом .Заедно с Меркел и Шмъркел

    ОтговорИзтриване
  6. До г-н Пазителя на тайната, все едно пишете от Плутон. Много от далече написано, не се слагате под общ знаменател с хората към които е адресирана. Вие трябва да направите така, вие това, вие онова.... Сигурно сте от друга цивилизация?! Но от където и да сте, трябва да сте наясно, че през всичките тези години в България никога, ама НИКОГА не е имало ИЗБОРИ, а само ГЛАСУВАНЕ за вече ИЗБРАНИ. Това са две коренно различни понятия!!! Когато едно нещо го знаят близо 4 000 000 души, това НЕ Е ТАЙНА! Весели празници :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. е па по - горе пише това, где ти пишеш. прочети и ще видиш. а че е от плутон, не е. деда ванга е марсианец. приятел ми е. нишога не е цепил басма на никого и не е ревал от нищо. и си живее живата.

      Изтриване
    2. A, Росене, е това е другото шаранско убеждение - че изборите са предрешени и по тая причина няма нужда да се гласува, щото каквото и да правим, няма смисъл. И тази "тайна" умишлено и старателно е внедрена в главите на тия 4 млн. българи :(
      А истината е друга.
      Само един въпрос - ако толкова лесно можеха да нагласят резултатите от изборите, защо си харчат паричките да купуват гласове, м?
      Та, аз съм била наблюдател в избирателна секция - наблюдатели и застъпници от различни партии стоим през цялото време там, от сутринта, от отварянето на пакетите с бюлетини и запечатването на празните урни, през гласуването на хората, броенето на бюлетините, до приключването с копие от изборния протокол на всеки от тия хора в ръката. После сравнявам протокола с публикуваните резултати на сайта на ЦИК - всичко е точно! Ама загубени чували с бюлетини ... Това са глупости. Тия чували се предават, не за друго, а ако някой се усъмни в протокола от броенето, да могат да се преброят пак. Обаче протоколите са си верни. И публикувани в сайта, един човек с обикновен калкулатор за няколко часа също може да пресметне поне грубо резултатите. Вече точното разпределяне на мандати по райони - не говоря за него сега.
      Та, мисълта ми, тази "Тайна", че изборите са предопределени е много важна! Вярвайте в нея ;) Управляващите имат нужда от това и правят всичко възможно да ви убедят.

      Изтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Винаги съм казвал, че демокрацията не струва пет пари като система. Поне в чист вид. Само ако грешките ѝ могат да бъдат коригирани текущо тя може да бъде предпочитана опция на държавно управление. Т.е. необходимо е да бъде предвиден ПРЕВРАТ, който да коригира грешките (умишлени или неволни) на властимащите. А когато те знаят, че това може да стане, нема да правят толкова умишлени грешки и престъпления.

    Има и друга възможност: трибунал, който в края на всеки мандат да разследва предишното управление и да отсъжда според правото и закона. А, пардон: преди това да се ревизира самият закон, защото има всички основания да се смета, че сегашният закон е негоден и направен такъв умишлено.
    Изобщо, кашата е пълна!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е. Демокрацията не струва, щото нито дава, нито в кошара вкарва. Тя гарантира единствено това, че никой няма да получи по-добро управление от това, което заслужава.

      Изтриване
  9. България Над Всичко30 декември 2015 г. в 11:46

    Вярно но всеки го е шубе от политиците които сме си избрали - всеки си мълчи като рибките. Но все някой трябва да разтърси държавичката ни а всеки си казва нека не съм аз. Държавичката ни има нужда от някой който да го направи

    ОтговорИзтриване
  10. Докато чакаме някой,кортуша ще го зготвят със зелева чорба!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Не може Роси, бг поданиците нямат интелекта да се организират и да се управляват сами и затова предпочитат да си плащат на властващата алчна феодална олигархия да ги управлява и Оправя, така им е по-лесно и не им се налага да мислят, а поданиците най-много от всичко мразят да мислят и най-обичат да търсят лекото, затова са си и поданици.

    ОтговорИзтриване