Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 10 февруари 2016 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ УЖАСНО УЖАСНИ НОВИНИ.

  ОТ СТРАНАТА.
  *Няма нито един застрелян. Нито един.
  *Борисов издигна кандидатурата на Бокова за председател на ООН. Първанов се изпразни от кеф, а Кунева и Цачева се подмокриха. Наблюдателни репортери забелязаха в джоба на Бойко членска книжка на БКП. Злопаметните предположиха, че е същата, где едно време отказа да хвърли и напусна милицията.
 *Та като казах милиция, днес бе осъден милиционер. За корупция. След 5 години.
 *Та като казах корупция, вчера излязоха списъците със сметки на държавни служители и политици у КТБ. Пълно е с имена на милиционери, съди, чиновници и прокурори
  *Та като казах прокурори, двама нападнали родителите на прокурор. За пари. Явно са прочели списъка.
 *Та като казах за списъци, медите на Пеевски се напълниха с инфо, че ДСБ имали по едно време там 2 милиона. Явно още не са прочели списъците.
 *А Бисеров ни крал, ни прал. Срал. Съдебната система днес му изпра гащите.
 *Та като казах прочели, у Варна кметът добре си е прочел урока. Тъй като строителството у Морската градина е забранено, той разрешава възстановяване на стари сгради, по нов план.
 *Та като казах строителство, правителството е обсъждало строеж на втори лифт у Банско. Ама според правителството, не са обсъждали такова нещо.
 *Та като казах обсъждали, не са обсъждали, как да помогнат да се отвори границата с Гърция. Да не са шофьори и собственици на транспортни фирми, та да го обсъждат.
 *А замминистър на отбраната подаде оставка. Подаде я, що министърът на отбраната не му е рапортувал, какво прави. И обединил две фирми.
 *Та като казах фирми, то май у България не останаха. И казани не останаха. Горанов прибра всичко.
 *И марихуана вече нема. Забранена е. Има чай с амфетки, а марихуанката е несправедливо обвинена. Веднага да я разрешават, що ще си съсипем държавата!
 *А нашите учени показаха, че са най - учени. Ще правим бира от лимец.
 *А един българин си купил две винетки, за една кола. Сега го разследват ДАНС и прокуратурата. Установяват от где има толко много пара.
  ОТ СВЕТА.
 *У ЕС като у ЕС. Все още у Германия има германци, у Франция алжирци, у Англия индийци, а у Нидерландия Иван Иванов. Здрасти Иване!
 *" Русская весна" показа новият руски свръхсамолет СУ 35 над Сирия. " Турска весна" го видя и каза: "Видехме го. После да не сте казали, че не сме ви казали."
 *Боядисаният белокос и белокосият белокос спечелиха вторите междинни избори в САЩ.
 *Асад бе обстрелван с ракети на погребението на майка му. От опозицията, где руският СУ 35  унищожи.
 *Ким Чен Ун екзекутира началника на армията. Що спал. Като гледам как спят у нащо НС, нещо  се размечтавам.
  *А " Ох, на дядо" изтрепа рибата по кината.
  *Та като казах, ох на дядо, Катя на околовръстното вече работи. Цени - по договаряне.

Р. Антов.

НЕЗАБАВНО ВЪРНЕТЕ КАЗАРМАТА! ТАКА БЪЛГАРИЯ ИМА ШАНС ДА ОЦЕЛЕЕ.

 Оня ден слушах Каракачанов. Патриот и половина. Иска да върне казармата. Наборна. Шестмесечна. Та се замислих.
 Прав е човекът. Ама що да е шестмесечна, а не една година!? Значи едни ще се пекат у жегата, а другите ще мръзнат в преспите. После едните ще воюват в жегите на аризонската пустиня, а други у сибирските тундри. Ама иначе, съм ЗА. Да се връща немедлено! За момчета и момичета. Ама казармите женски и мъжки, да са поне на 50 километра една от друга. И да видите какво поколение ще израсне. Не еврогейове и евроджуки, а истински хора. Какво ще научат там, где нема да научат на училище?
 Първо ще се научат да слушат и изпълняват тъпи заповеди, издавани от пет пъти по - тъпи от тях старшини и офицери. Така след казармата ще работят, ще слушат и изпълняват, ама нема да мислят.
 После ще се научат да ходят с два чифта дрехи и един чифт обувки една година. После няма да пилеят пари за дрехи и обувки, а ще си ги спестяват за старини. Или за данъци. Та да ги крадат управниците /справка- сметките на съди, прокурори, политици и милиционери у КТБ/.
 После ще се научат, че когато дрехи на няколко човека се перат в една пералня, поне половината от тия човеци хващат екзема. Познават се по синьото лекарство по лицето, главата и по задника.
 После ще научат какво е дължина, ширина и площ. Демек математика. Нема начин да не научат. Преподават старите войници. Всяка вечер. Практически. Новобранецът мери с кибритена клечка дължината и ширината на спално помещение за 50 човека и смята площта му. 1200 клечки Х 500 клечки = 6 000 квадратни клечки. При грешка, научава как се набива канче.
 Най - полезните неща по природознание, ще научат също от старите войници. Първо ще научат как плува делфин. На практика. Ще плуват над легло, под легло, над легло, под легло ...
Ако не искат, ще научат как се набива канче. После ще научат какво е хоризонт и мъгла. Често ще тичат до него с манерка. За мъгла. Ако не научат, ще научат как се набива канче.
 И физика ще научат. Как се изкарва въздух на празно шише. Просто е. Сипва се вода. Ама един по мое време го пратиха да изкара въздуха на едно шише. Връща се без шишето. Изкарал му въздуха като го треснал у коридора. Демек измислил алтернативен метод. Ама там нема мислене. И не мислете, че не му набиха канчето.
 Там ще научите и български. Кир, киртак, кирливец... И древнобългарски псувни.
 Ще се научите и на чистота. Тоалетната се мие на дълбочина 50 см. Дали е измито се проверява от старшината. Бърка и те маже по лицето. После се миеш и ти остава белег от миенето. За цял живот.
 И в края на годината научаваш най - важното. Един автомат е по - ценен от човешки живот. Научаваш го, след като три дни ви строяват и броят автоматите. Един нема. После го намират. До един ваш приятел. У дерето. С лице, изядено от червеи. Утрепал се. После друг ваш приятел го къпе. Да го пратят на родителите му. Полуизяден и чист. И приятелят ви превърта. Само временно.
 После се уволнявате. И гласувате. За Каракачанов, Бойко, Доган, Кунева, Станишев, Волен ...
Та да ви набиват канчето.

Р. Антов.