Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 6 септември 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 06-09-15. ПОКАЙТЕ СЕ, ГРЕШНИЦИ!

 ОТ СТРАНАТА.
 *България празнува 130 години от съединението. Разединена.
 *Катя на околовръстното я лъха свеж ветрец, и заради съединението, ще се съедини с доста народ.
 *Кандидат кметът на Пловдив, Гергов, каза, че кметът трябва да знае, как се печелят пари. Призовавам филибейци да гласуват за него. Той поне си го каза. И другите знаят, ама си мълчат. И лапат.
 *Русофилите край Копринка се освиркват, що не могат да се разберат, кой е по - голям русофил. Това е единствения начин да се разбере. Русофил по свирката се познава.
 *Уличните хладилници, " Ако си дал", станаха вече 28. Предимно у София. У другите градове още не са чули за тях. Стрина Пенка, от село Бъдеще, на въпрос на мой репортер, дали е чувала за " Ако си дал", отговори:
 - Не съм чувала, сине. Ама цел живот съм давала. Кой ми не е поискал, на него не съм дала. Питай съгражданьете ми!
 *Ден на отворените врати на музеите. А подлезът на централна гара с нова концепция. Театър, кино и култура да култура. На въпрос на мой репортер, какво мисли по въпроса, Катя  от околовръстното отговори:
 - Браво на Фандъкова. Мен културата отдавна ме влече. Веднага се местя там. Омръзна ми да духам дудуци, а мен да ме духа вятъра
 *Бойко Борисов не каза нищо.
 ОТ СВЕТА.
 *Бежанци.  За бежанците толкова.
 *САЩ притеснени от руски военни у Сирия. Не са притеснени от руски военни в Украйна. Кери и Лавров ще се срещнат на по чашка, та да се разберат. А британски депутат каза, че да се победи ИД, трябва да се стъпи здраво на земята, що от въздуха, си е чист въздух. А Деда ви Ванга отвори библията и древна карта на света. Армагедон е насред Сирия. ПОКАЙТЕ СЕ ПРЕД БОГА, ГРЕШНИЦИ !!!
 /пп. трите невести, где се покайват пред мен, засега да се не покайват пред бога!/
 *На рали у Испания кола излезе у публиката. Ралито продължи, а шестима продължиха да го гледат в компанията на Свети Петър.
 *У САЩ един стреля по многочленно семейство и уби деветгодишно дете. Лошо. Стрелеца не можаха да го гръмнат.
 Аржентина, таман да посрещне бежанците от Сирия, я удари земетресение. Ако беше по яко, Сирия щеше да посреща бежанци от Аржентина.
 У Валбжихт, Долна Силезия, май няма влак със злата. Ама па що туристи има.
 *Ясновидецът на хитлер е предсказал за Путин и Меркел. Предсказал е и друго:
" Влакът със злато е заровен у село Горни Лом, община Чупрене, област Видин. Там е и Кехлибарената стая, тронът на Самуил и гробницата на египетска принцеса, първите букви от името на която са Ба...", що другите се не четат... То не е важно името. Кви неща има. Даже има извънземни технологии под Миджур. Лани една гръмна и затова досега не знаят, кой е виновен за 15 утрепани земяни...
 *И накрая, понеже вчера един читател ме обвини, че не пиша за Сорос, Обама и Мосад, те. Пиша:
Нема ги никакви у новините. Нито у наще, нито у световните. Пак кроят нещо, мамицата им. Тайно нещо. С илюминати, тамплиере, сомелиере и Руския имперски балет.
 *Днес в новините го нема и Путин. Сигурно дига краката на оная гимнастичка!? През седмицата работи като Сизиф. Вдига рублата.