Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 9 юни 2015 г.

НОВИНАТА, КОЯТО РАЗТЪРСИ ЕС, НАТО И САЩ. НЕВЕРОЯТЕН ОБРАТ В БЪЛГАРО - РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

  Вчера в българо- руските отношения настъпи исторически обрат. На най- високо ниво бе постигнато разбирателство, което до оня ден не бе възможно. Българският премиер министър, виждайки как българите обичат руските и съветски паметници в България, и като взе в предвид предстоящото откриване на още такива, позвъни на другаря Владимир Путин. След кратък и ползотворен разговор, се споразумяха за следното:
  Русия отпуска на България един декар до Кремъл, където да бъдат издигнати паметници на българи, борили се за свободата на Русия и СССР. И на българи, със заслуги към Русия.
  Първо ще бъде вдигнат паметник на капитан Георги Мамарчев. Участвал във войната срещу Наполеон и в Руско турската война /1828-1829г./. На паметника ще бъдат изписани думите на ген.Дибич: "Българе!!! Стойте си мирно, че ще обърна
топовете, да избия вас!"
  После ще издигнат паметник на опълченците. На него ще напишат: "Те загинаха, за да победим. Загинаха и за свободата на Босна, Сърбия, Черна гора, Румъния, Армения... И за автономно княжество България."
 После ще вдигнат паметник на генерал Иван Колев. За това, че през първата световна война,не премина на север от Дунав. На него ще напишат неговите думи: "Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят казаците в нашата Добруджа?!" ...
 После ще вдигнат паметник на цар Борис трети /кой беше цар Борис втори?/. На него ще напишат : "Той милееше за България и Русия. Не изпрати нито един български войник на източния фронт."
 И накрая ще издигнат огромен паметник, който ще се извиси над Кремъл. Паметник на десетките хиляди българи, загинали през втората световна война, в редовете на трети украински фронт. На него ще напишат: " Те загинаха, за да съсипем родината им."
  След тази историческа договорка, другарят Путин, в знак на добра воля, се съгласи да възстанови паметниците на Ленин и Сталин в България. Борисов пък ще предложи на президента да да върне старото име на град Варна. В най- скоро време, морската ни столица ще се преименува на град Сталин.
 Това е. От векове- за векове!!!!!!!!!!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар