Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 9 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН ХОРОСКОП ПОД ЗНАКА НА УРАН, ТИТАН, РЕЯ И ГЕЯ. ЗА 10-06-15

 ОВЕН.
 Страх. Ще Ви е страх да отидете на работа, що може да Ви уволнят. Ще Ви уволнят, що не сте отишли на работа. Ще Ви е страх от сянката ви. Ще се страхувате да правите секс с новата си връзка, ама ще пробвате.
 Секс нема. С право сте се страхували от сянката. Партньорът в живота Ви, понякога е ваша сянка.
 ТЕЛЕЦ.
 Планове. Ще кроите планове цел ден. Едни ще кроят планове за сватба, други за развод. Най- много ще кроят планове, как да турат капата на некой, или как да развалят чужд план.
 Секс нема. По план не е секс, а мъкаааа.
 БЛИЗНАЦИ.
 Проблеми. Страхотни проблеми цял ден. Първо ще изтървете рейса и ще ходите пеш. После
ще се изморите и седнете на кафе на открито. Там ще видите стар познат или позната, где преди време се разделихте, що имаше проблем. И веднага проблемите се появяват. У най близкия хотел нема стаи.
 Секс ще има. Със стария проблем. У парка. И там нов проблем. Пазачът ви познава.
 РАК.
 Тревоги. Цял ден тревоги. Тревожно ставане, тревожна закуска и тревожно излизане на работа. Тревожна работа. Тревожно прибиране. Тревожна вечеря и тревожно лягане.
 Секс ще има. Напразно сте се тревожили. Партньорът Ви още не е разбрал нищо.
 ЛЪВ.
 Увлечения. Некой ще се увлекат у спане, други у работа. Други ще ги увлекат високи скорости или рисковани пресичания. Внимавайте! Най- много внимавайте с алкохолните и със сърдечните увлечения!
 Секс ще има. С който или която успее да ви завлече до леглото
 ДЕВА.
 Решителност. Ще скочите решително от леглото, решени да отидете на работа. Не толкова решително ще вземете душ. После решително ще легнете да си доспите, а после ще отидете на работа. Същата зодия е и шефът ви. Утре решително ще ви изгони.
 Секс ще има. Ще сте отпочинал. Не казвайте преди това, че са ви изгонили. Секс и бой не са за всеки.
 ВЕЗНИ.
 Авантюризъм. Ще откриете авантюриста във вас. Първо ще пресечете на зелено, без да се оглеждате. После ще поискате увеличение на заплатата. В къщи ще направите шопска салата, въпреки, че половинката ви не обича домати и краставици заедно.
 Секс ще има. Авантюристичен. На отворена врата. За комшията ще има живо порно.
 СКОРПИОН.
 Срещи. Сутринта ще се срещнете с работодателя си, после с отдел кадри и после с бюрото по труда. Там ще срещнете стар познат или позната. После ще се срещнете у най- близкия хотел.
 Секс ще има, ама на излизане от хотела срещите продължават. На вратата ме ще срещнете половинката си, после ще срещнете неколко шамара, а накрая ще срещнете и зъболекар.
 СТРЕЛЕЦ.
 Въления. Цял ден ще Ви люшкат вълни. Ту горещи, ту студени. Младите ще ги люшкат вълните на щастието. Най- много вълни ще люшкат моряците до нос Хорн.
 Секс нема. След толкова вълнения нема секс. Има морска болест.
 КОЗИРОГ.
 Усилия. И най- лесните неща ще постигате с невероятни усилия. Ще се измъчите със закуската, у работата, и ще положите невероятни усилия да се приберете трезви. Некой с диария ще положат усилия да се не насерат, други със запек да се насерат.
 Секс има. Усилия и усилия.
 ВОДОЛЕЙ.
 Любов. Ще се влюбите отново. Едни в нов човек, други у старият си човек. Най- много ще се влюбят отново в себе си. Некой ще се влюбят у алкохола.
 Секс има. Най- убав ще е за влюбените в себе си. Що знаят какво искат. Има опасност вибраторът да изгори. Нема опасност да ви удари ток.
 РИБИ.
 Заблуда. Цял ден ще изпадате в дълбоки заблуди. Шефът ще Ви се усмихне. Заблуда. Ще Ви уволни. Продавачът ще Ви се усмихне. Ще ви удари у кантара. Половинката Ви ще се усмихне. Заблуда. Не се заблуждава повече.
 Секс нема. Само се заблуждавате. Ще има бой.

Няма коментари:

Публикуване на коментар