Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

четвъртък, 17 март 2016 г.

СЕВЕРОЗПАДНИ ИСТОРИИ. ТРОЙНО ПИЯНАТА ТРОЙКА.

 От под навеса.
 Непознатият.
 Седим под навеса. Пия лимонадка. Другите пият кво им се пие. Приказки от цял свят. И един става. Леко пиян. Ще ходи по невеста. Нова. Излиза, а непознатият казва:
. -Момчета, един съвет от мен. Никога не ходете по нови невести, когато сте пили. Слушайте кво препатих, и как Пешо щеша да парадира по гейпарадите. На купон сме. Квартира с огромно легло и кухня. По едно време една ми лови окото, ама още съм трезвен, а и тя трезва. Танци, манци, народа се разотиде, Пешо спи на масата, аз я тръшвам на леглото и се почва. Кво се почва, не помня, ама помня, че по едно време и Пешо се намъкна гол при нас. После пак не помня. По някое време се събуждам. Махморлуков мерак нали знаете кво е. Нема друг такъв. Обръщам се и почвам да галя едно дупе. А то се събужда и се намества. Топло, топло... И го напъвам леко. И Пешо:
 - Недей, Илко, че ще се посакатимЕ.
 Оная от снощи, се била изнизала през нощта. Докато сме спали. Добре, че Пешо се събуди. Иначе верно щеше да се осакатим. А може и да греша. Знае ли човек?
 Това е. Внимавайте да се не посакатитЕ! Приятна и споделена вечер! Нема значение с кой.


Р. Антов

Няма коментари:

Публикуване на коментар