Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 28 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 28-06-15. НЕЗАДОВОЛЕНА СОФИЯНКА И ПРЕЗАДОВОЛЕНА ГЪРЦИЯ. И ЕДНА ОСВОБОДИТЕЛНА МИСИЯ.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Ще празнуваме Свети Петър и Павел, познати също така и като Свети Шимон и Саул. Свети Камен е портиер. У рая.
 *Хиляди българи и 38 чужди посланици се качиха и разгледаха Перперикон. Има съмнения, че един от горните светци го е качил и разгледал преди около 1940 години.
 *Чуждестранният легион ще гони и лови Ембака. Ембака е човекът, где според адвоката му,  е оказал първа помощ на умрелия легионер.
 *Пътната агенция съобщи, че у Пловдив ще возят извънгабаритен товар, и ще има задръствания. Не съобщи какъв товар ще возят по Хемус, Тракия, Струма, Варна, Бургас и София.
 *У Гърмен бутат четири незаконни къщи. Ако я караме така, скоро ще си бутнем държавата.
 *Според един доктор, България е изнесла 500 тона оръжия за ИД. Според друг, пак за там, Русия е изнесла 50 000 тона. Според трети, толкова са изнесли и САЩ.
 *Парадът на миналите под дъгата мина. Никой не мина под дъгата, заради миналия парад.Некои, минали под дъгата, не минаха на парада.
 *А у Лом една софиянка се изчука с един ломчанин у парка, а после подпали колата му и отпраши за София. Незадоволена. Лом е малък град, не можа да я задоволи. Уловиха я след Монтана. Не се съобщава, дали са я задоволили. Аз бях за риба.
 ОТ СВЕТА.
 *На 05-07-15 у Гърция ще се проведе референдум. У еврозоната и МВФ референдумът се проведе вчера. На 05-12-15 у Гърция ще се проведат избори.
 *САЩ, Русия и Китай се надпреварват да произведат хиперзвуков изтребител, движещ се с над 6500 км/ч. Русия проведе четири неуспешни теста. САЩ проведоха четири успешни. Китай ще проведе успешен тест, след петия успешен на САЩ. От китайската страна заявиха:
-Бързо летят пущините. Трудно копираме технологията.
 *У САЩ тестваха успешно и самоуправляващи се автомобили. Тестовете приключиха без катастрофи. Откраднали са технологията от България, ама малко са я подобрили, та да не катастрофират. Тук от доста време имаме самоуправляващи се коли, ама катастрофират.
*От Газпром съобщиха, че Турски поток отива при Южен поток. Това го съобщиха, като съобщиха, че се не отказват от Украйна.
 *Не съобщиха, где е Путин. Некои съобщиха, че са го видели, по едно и също време, на две места. Явно водката им е била малко. Там се пие, докато го видят на поне три места.
 *А президентът на Армения отмени скъпият ток. ПРЕЗИДЕНТЪТ. Там е Евразия. Тук Б. Борисов се мъчи да го отмени, нищо, че е Европа.
 СПОРТ.
 *Българските национални отбори по волейбол продължават освободителната си мисия. Вчера освободихме Куба с 3:0. Днес на ЕП ще освободим и Германия. Що обичаме освободители. Преди нея освободихме и Русия и Турция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар