Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

неделя, 28 юни 2015 г.

НАЙ- ТОЧНИЯТ ХОРОСКОП. ПОД ЗНАКА НА КОСИТЕ НА ВЕРОНИКА. ЗА 29.06.15. ЗА РАБОТА, БОЙ И СЕКС.

 ОВЕН.
 Отдаденост. Ще се отдадете на нелюбими занимания. Работа, чистене, готвене и пране. Некои ще се отдадат на ядене и пиене, а други на спане.
 Секс ще има. Едни ще се отдадат на вибратора, а други на некоя надуваема кукла.
 ТЕЛЕЦ.
 Отстъпчивост. Цял ден ще отстъпвате. На всичко и на всички. Накрая ще се заинатите,нема да отстъпите път на рейса и ще постъпите у Пирогов.
 Секс ще има. Партньорът ви е отстъпчив човек.
 БЛИЗНАЦИ.
 Находчивост. Ще се измъквате находчиво от всякакви ситуации. Нема да се измъкнете от работата. Тия, где се измъкнат от нея, ще се намъкнат у бюрото по труда.
 Секс нема. Находчиво ще се измъкнете.
 РАК.
 Импулсивност. Ще действате импулсивно. На работата и в къщи. Има опасност у работата да получите импулс от ритник, а в къщи от шамар.
 Секс ще има. Импулсивен. После най- вероятно ще има шамар. Некои може да имат и трипер.
 ЛЪВ. 
 Самоувереност. От сутринта ще сте изпълнен със самоувереност. На работата, в почивката и докато се прибирате към вас. Тогава ще срещнете трамвай, който е по самоуверен от вас. Лошото е, че е и по як.
 Секс нема. Самоувереността ви ще свърши, когато разберете, че има месечен цикъл.
 ДЕВА.
 Логичност. Ще сте като Шерлок Холмс. Ще анализирате безпогрешно ситуацията около вас. Има опасност да си съсипете семейството, затова не анализирайте постъпките на партньора си.
 Секс ще има, ама го не анализирайте. Има опасност зъболекарят да ви анализира избитите  зъбите.
 ВЕЗНИ.
 Любознателност. Ще сте ученолюбив и любознателен. Най- ученолюбиви ще сте, ако не трябва да учите. Любознателността ви ще е насочена най- вече към интимния живот на ваш колега.
 Секс ще има. С колегата. Любознателен и съзидателен. После ще има или бебе, или аборт.
 СКОРПИОН.
 Подозрителност. Ще сте подозрителен към всичко и всички. Ще заподозрете шефа си, че готви уволнението ви и ще го попитате. Подозренията са ви били основателни. Ще заподозрете, че партньорът ви изневерява, и също няма да сбъркате. Ще сбъркате, ако му го кажете. Две уволнения за ден ще ви дойдат в повече.
 Секс нема. Ще подозирате, че партньорът ви е немал пари за презерватив. Ако случайно има секс, ще има посещение при венеролога.
 СТРЕЛЕЦ.
 Оригиналност. Ще се облечете оригинално, ще сготвите оригинално и ще изчистите оригинално. Ако прекалите с оригиналността, има опасност да загубите оригиналната си физиономия.
 Секс ще има. После на бял свят ще се появи малък оригинал на житейския ви партньор. При некои има вероятност, малкият оригинал да е оригинал на съседа им.
 КОЗИРОГ.
 Въображение. Въображението ви ще работи безотказно. Най- безотказно ще работи въображението ви, ако работите на поточна линия, где се извършва една единствена операция.
 Секс има. Въображаем секс. Ако имате вибратор, може и да е истински.
 ВОДОЛЕЙ.
 Щастие. Утре ще сте най- щастливият човек на света. Ще почнете нова работа, а тия где ги мързи, нема да почнат никаква работа. Вечерта ще е страхотна. Не прекалявайте с пиенето, що от много щастие, на заранта боли глава.
 Секс ще има. После в устата ви ще има три косъма на щастието, где изпълняват желания. Внимавайте да ги не глътнете.
 РИБИ.
 Любов. Ще сте болни от любов. Едни ще се влюбят у нов човек, други у ново куче, а трети у себе си. Некой ще са влюбени във всичко, що са завинаги влюбени у водката.
 Секс ще има. Най- вълнуваш ще е  за влюбените в себе си. Те знаят какво искат от себе си. Сменете батериите на вибратора! Други да внимават, та да не си навехнат ръката.

2 коментара:

  1. СТРЕЛЕЦ.
    Оригиналност. Ще се облечете оригинално, ще сготвите оригинално и ще изчистите оригинално. Ако прекалите с оригиналността, има опасност да загубите оригиналната си физиономия.
    Секс ще има. После на бял свят ще се появи малък оригинал на житейския ви партньор. При некои има вероятност, малкият оригинал да е оригинал на съседа им.

    ОтговорИзтриване