Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 15 юни 2015 г.

АНАЛИЗИРАНИТЕ НОВИНИ. 15-06-15. ЖЕГА. ЩЪРКЕЛИ. ПЛАНЪТ МАРШАЛ И ЦИПРАС.

 ОТ СТРАНАТА.
 *Българи протестират мирно в Гърмен и Орландовци. От време на време мирно поступват некой немирен циганин. Утре ще протестират мирно циганите. Протестиращите от двете страни се различават само по цвета на кожата. Циганизацията на България е успешна. Да живее етномирът!!!
 *Полицаи протестират срещу министъра си. Чакат оставка. Преди не протестираха, а биеха протестиращите. Не биеха разбойниците. Българските и циганските разбойници
 Има голяма вероятност и двата протеста да се ръководят от един център, где досега ни не позволи да станем нормална държава. Задграничен.
 *Б. Борисов и половината кабинет са у Швейцария. Нема опасност Швейцария да дойде у България.
 *Жега. А жегата, съчетана с малоумие, води до жертви по пътя и извън пътя. Засега жертвите са само 3. Катя от околовръстното нема да е жертва. Почивка е. Има вероятност протестите довечера да подобрят резултата  с нови жертви. Черни и бели.
 *Варненец забрани на намръщени клиенти да влизат в магазина му. Утре ще влезе само един, где избега от психиатрията, що се смее сам.
 *А иначе броят белите щъркели в България. Броят им ще покаже в каква среда живеем. Немаше нужда. Ако сте чели по- горе, средата е ясна.
 ОТ СВЕТА.
 *Ципрас заяви, че ще изчака кредиторите да се вразумят. Кредиторите нищо не заявиха. Заявиха нещо евроборсите. Индексите паднаха. Малко. Има вероятност през есента гърците да заявят, че им е писнало от Ципрас.
 *САЩ заявиха, че ще разполагат тежко оръжие по източните граници на НАТО. Русия не заяви нищо, що вече го е разположила по западната си граница. Има разположено и в източна Украйна. Действащо.
 *У Сърбия арестуваха 40 полицаи и митничари. У Сърбия. Сърбия е след западната граница на България.
 *Руски икономист смята, че западът трябва да помогне на Русия с нов план Маршал. Западът започна да си смята парите. Сметките показаха, че нема да стигнат. Също така смятат, че Русия може да си помогне и сама, ама първо трябва да изтрезнее.
 *А грузинският патриарх каза, че престъпленията на комунистите са виновни за смъртта на животните в зоопарка. Пропусна да каже, че са виновни и за смъртта на десетки милиони хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар