Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

понеделник, 15 юни 2015 г.

НЕВЕРОЯТНО ВЕРЕН ХОРОСКОП ЗА ВСИЧКО. И НАЙ- ВЕЧЕ ДА СЕКС. ЗА 16-06-15. ПОД ЗНАКА НА АСТЕРОИДА, ГДЕ ЩЕ УНИЩОЖИ ЗЕМЯТА.

 ОВЕН.
 Търпение. Ще сте невероятно търпелив. Ще търпите партньора си, шефа си и за капак, ще търпите и жегата. Търпеливостта ви може да бъде нарушена само ако имате разстройство. Ако сте прекалено търпелив, може и да се наруши цветът на гащите ви.
 Секс ще има. Ще го изтърпите и тоя път.
 ТЕЛЕЦ.
 Бързане. Ще бързате цял ден. Едни да отидат на работа, други да си доспят. Некой ще намерят бърза връзка, ама има опасност да намерят и бърз бой.
 Секс ще има. Набързо. Где ви стигне.
 БЛИЗНАЦИ.
 Апетит. Цял ден ще се тъпчете като разпран с кво ви падне. Най- вече със сладолед. Ще оближете поне пет сладоледа.
 Секс ще има. По инерция ще продължите с близането.
 РАК.
 Депресия. От сутринта ще изпаднете в дълбока депресия. Докато вървите по пътя, и се чудите, що сте депресиран, ще паднете в дълбока дупка и ще ви паднат два зъба. После поне нема да се чудите, що сте в депресия.
 Секс нема. Нема зъби.
 ЛЪВ.
 Загуби. Ден на загуби. Ще загубите много неща. Най- много хора ще си загубят единият чорап. Внимавайте да си не загубите акъла по комшията или комшийката, що може да спечелите некой шамар.
 Секс нема. Партньорът ви ще се е загубил по пътя.
 ДЕВА.
 Обрат. Очакват ви невероятни обрати. И добри, и лоши. Некой ще обърнат колата си, други ще обърнат пет по сто, а трети ще обърнат нещо чуждо.
 Секс ще има за тия с чуждото. Не се притеснявайте, ако обърнете презерватова обратно. Притеснявайте се, ако се приберете с гащи, обърнати обратно.
 ВЕЗНИ.
 Заблуди. Цял ден ще се заблуждавате и ще забруждавате другите. Нема да заблудите само шефа си, че работите. Нема да заблудите и партньора си и ще отнесете некой заблуден шамар.
 Секс нема. Не може да се заблуждавате безкрайно
 СКОРПИОН.
 Ограничения. Ще се ограничите от сън, работа и ядене. Ще се ограничите и с една бутилка водка. Некой ще се ограничат и от фейсбук.
 Секс нема. Има ограничения. У ограничителния списък е и вибраторът.
 СТРЕЛЕЦ.
 Промени. Ден на промени. Всичко около вас ще се променя, ама вие ще си останете същия идиот. Нема да сте идиот, ако смените партньора.
 Секс ще има. Може да не сменяте презерватива. Става за многократна употреба, па сме и в криза.
 КОЗИРОГ. 
 Хъс. Ще ви води хъс за работа, за скатаване от работа и за всичко. Тия, где ги поведа хъс за пиене, после синя лампа ще ги поведе към изтрезвителя.
 Секс ще има. Не за тия, где са у изтрезвителя, а за партньорите им, где са в къщи. Секс с хъс.
 ВОДОЛЕЙ.
 Извисенност. Духовно извисяване. Най- духовно ще се извисят тия, где ще отлетят за рая или ще пропаднат в ада. След тях най- извисени ще са тия, где ги е извисила некоя бутилка.
 Секс ще има. Брутален. Нема по- духовно извисяване от брутален секс.
 РИБИ.
 Път. Едни пътуват към Прага, други падат на прага. Внимавайте да се не загубите! Особено тия, где са на две преки от къщи!
 Секс нема. Може и да има. Неведоми са пътищата божи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар