Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 22 май 2015 г.

ПОРЕДНИЯТ НЕВЕРОЯТНО НЕВЕРОЯТЕН ХОРОСКОП. ЗА 23. 05. 2015.

ОВЕН. Ще ви налетят емоции. Ако гледате кошери, има опасност да ви налетят и пчели, и емоции. Докато се чукате с извънбрачната си връзка, емоциите ще ги последва спукан презерватив. Следват още много емоции.

ТЕЛЕЦ.Търпение и пак търпение.И пак търпение. Ще се справите. Няма да са търпеливи тия, где са с диария. И правилно. Ако са търпеливи става зле. У секса пак ще се изклатите търпеливо и рутинно с половинката си.

БЛИЗНАЦИ. Над вас грее щастливата ви  звезда. Това не значи, че трябва да правите глупости. В един момент тя може да се скрие зад някой облак, и да немате щастлива звезда. Представете си, че това стане, докато се чукате със съседа или
съседката.

РАК. Ден на промени. Ще смените интимния си партньор. Житейският ви партньор ще разбере и ще смени физиономията ви.

ЛЪВ. Най- после ситуацията ще се изясни. А в момента, в който се изясни, пред очите ви ще се замъгли. Не пийте толкова много! Секс нема.

ДЕВА. Най- после ще сте независим. Карайте с пълна газ. Радвайте се на живота! В неделя пак ще сте зависим. Ще има  задръствания.

ВЕЗНИ. Мечти и желания се сбъдват в момента, в който партньорът ви тръгне на село или негде да отдъхне. За вас отдих нема. Нема и за вибратора.

СКОРПИОН. Не влагайте време и пари в никакви планове! Вложете парите в ракия и се насвяткайте. Може да ви светне и късмета с некой, где го знаете отскоро.

СТРЕЛЕЦ. Цял ден ще се смеете и ще правите страхотен секс. Привечер нема да се смеете. Требваше да се запасите с повече трева.

КОЗИРОГ. Послушайте вътрешния си глас Не ставайте преди обяд. Ако вътрешният ви глас ви каже да не ставате и след обяд, не го слушайте. Послушайте гласа от съседната стая, че требва да готвите. Ако не го послушате, има опасност ушите ви да заглъхнат задълго.

ВОДОЛЕЙ. Ще се ограничите в някои неща. Некой, где му не пука, че некоя е неразположена, и некоя, где И не пука, че е неразположена, нема да се ограничат.

РИБИ. Ще разберете, че живеете в нормално време. Има вероятност за разбирането да ви помогнат два шамара и един шут.

Няма коментари:

Публикуване на коментар