Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 22 май 2015 г.

СКОРО РУСИЯ ЩЕ НИ ОСВОБОДИ. ПАК.

    Путин награди Лавров с орден " За заслуги към отечеството". Явно го е заслужил. След некой и друг ден ще го награди пак. С орден "Герой советского союза". Велик пълководец и велик външен министрър! Явно те не грешат никога. За да постигнат целите си, са готови на всичко. Само слепите не виждат какво правят.
    Ама не това ми е думата. Оня ден Лавров мимоходом спомена, че България и Албания ще си поделят Македония. Предполага се, че велик министър не може да говори празни приказки. Те трябва да почиват на някакви неоспорими данни. Предполага се, че тези данни са дадени от великите руски разузнавателни служби. А най- вероятно от самия Путин.
    Разделяй и владей. Това го умеят. Погледнете Украйна! И Грузия! А Приднестровието?...
    Какво се случва тук. Сърбия е кандидат за влизане в ЕС. И Албания. И Македония. И Босна и Херцеговина. Кандидат е и измисленото Косово. В ЕС са България и
Гърция. Русия губи обич. Губи обич на Балканите. Ужас. Предават руското православие и самия руски император. А щом не щеш да я обичаш, трябва да бъдеш наказан.
    Още когато видях Станишев на протеста в Скопие усетих, че има нещо гнило. Български политик  на антиправителствен протест в Македония!?! Трябва да си абсолютен кретен, за да не знаеш как това ще бъде възприето от македонците. И от съседите. А това бе проспано от всички в България. Не бе проспано в Русия. Нищо чудно Сергейчо да е бил там не като председател на ПЕС, а като послушко на Кремъл. То и албанските терористи в Куманаво май Кремъл ги прати.
    Македония е болката на Сърбия, България, Албания и Гърция. Болка от векове. Значи тук е слабото място. Да бръкнем в раната. Нема опасност Македония да си я разделят Гърция и Сърбия. Тях Русия е обичала винаги повече от нас. Справка - историята. Ще я делнат България и Албания.
    А утре на протест срещу правителството у Скопие, некой стреля срещу протестиращите. Има убити. Кой е виновен? Български и албански снайперисти. Ужас. Подялбата е почнала. Да спрем проклетите българи! Сърбите са ни сърдити. Сърдита ни е Гърция. Сърдита ни е половин Македония. Другата половина се радва. Ама там вече се стреля.
    И после идва Путин. Начело на една велика армия.
    И освобождава руснаците у Македония. После освобождава руснаците у Албания.
    После прави паради. Паради на победите.
    Руснаците у България нема да освободи, що ще му сритаме късокракия задник, както се е случвало и се случва. Справка - пак историята. И Южен поток.
   Така най- после Русия ще ни освободи от Русия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар