Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 2 юли 2016 г.

ПИСМО ДО РУСКИЯ РОКЕР.

 
  Драги Ванка,
  Пиша ти това писмо, що не зная руски и ако ти се обадя по телефона, няма да ме разбереш. Тук ще го копираш, ще по постнеш у гугълския преводач и ще го прочетеш. Що съм сигурен, че не знаеш български. Знам, че няма да го разбереш, що си малко дебелоглав, ама пък знае ли се.
  Та ти и твоите приятели тръгнахте да обединявате славяните. И хич ги не питате, дали искат да се обединяват. Ще ти кажа, скъпи Ванка, че тях ги обединиха двама братя от Солун. И техните ученици, где ние приютихме когато ги гонеха отвсякъде. Ние. В БЪЛГАРСКОТО ЦАРСТВО. Много, много преди теб и вас да ви има. Нас ни имаше. И ще сме тук, даже когато вас няма да ви има. Императорите си отиват, а след тях и империите. Може да направиш справка с историята. А ще сме тук, защото сме разбрали, че се обединява с перо, а не с камшик. Та сега искам да ти дам един приятелски съвет. Ако искате да ви има. Както има нас. Въпреки някои от нас. Где са с вас.
  Следващият път когато тръгнете да обединявате славяни, оставете американските си мотори у столицата на православието! После си наемете един рейс! После в него качете некое дете, где пее! Некоя невеста, где танцува! Некой, где пише стихове! Качете некоя актриса! Некой певец, ама не Кобзон. Сложете у багажниците книги на Пушкин и Достоевски. Неколко картини на Репин сложете!..
  Направете това, и аз пръв ще ви посрещна. С хляб и сол. Ако скатаеш и бутилка " Белуга", ще те сваля от рейса на ръце. А сега кво!? Посрещат те малоумници с червени знамена със сърп и чук. И също толкова умен православен поп, где ги ръси с вода. Антихристите с байраците на антихриста. Пред православна черква. В която не те пуснаха да влезеш. Нали се сещаш що?
  Ты понял, мой дорогой? Знам че не. Що си същия като дядо ти, где дойде с танка. Ти сега идваш да ни обединяваш с мотор, ама утре ще дойдеш я с танк, я с некой "Шпагин". Едни твои приятели от Украйна ми казаха, че тях си обединил така. И пак ще вееш байраци.
  И накрая, драги Ванка, искам да ти дам един приятелски съвет. Когато поднасяш цветя пред паметник, не се навеждай много! Що пред оня ти се видяха дамските гащички. Какой ты мъж обединител!? А тук сме малко евроГейци. Активни. Ще станеш за кашмер.
Това е, драги Ванка.
  пп. Смени си гащите! Тия, где носиш бяха нацапани с нещо кафяво.

Р. Антов

16 коментара:

  1. Че ни обединиха двамата братя всички знаят.Но защо не кажете кой ни разедини.Кой е точно Антихриста?Май едни от уж същата вяра които вече повече от 1000 години се мъчат да ни унищожат.Тези същите дето им се кланяте сега ни пращаха Кръстоносни походи уь да освобождават Божи гроб.Ами защо не го освободиха.И защо допуснаха неверниците въобще да го завземат.Тези същите дето се правиха на ударени когато ние се бранехме от Османската империя.Тези същите дето стояха и гледаха отстрани как всичките православни народи се 'ю"радваха" на османското "присъствие и бяха принуждавани насила да сменят вярата си.И цели пет века не си мръднаха пръста да помогнат на "братята" си по вяра защото това ги устройваше.Накрая дори помагаха на османлиите във войната срещу тях.И сега ще ми обяснявате за книги,песни,хляб и сол.Американските войници дето се намърдаха на 10 000 км от дома си в безплатните бази с книги ,песни и невести ли дойдохаИнарода защо не ги посрещна с хляб и сол.Ами защото дойдоха с танкове и самолети да ни пазят без никой да ни заплашва.И без никой да ги е викал.Народът знае кой ни е приятел и кой не."Вълкът козината си мени ,но нрава не" .Много са идвали по нашите земи ,но след това безславно са си отивали.Така ще си отидат и тези,последните натрапници.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На няколко пъти съм казвал, кой е антихриста. Неговата мумия лежи насред една столица, где има претенции да е столица на православието. Живите антихристи са до него. В Кремъл.

      Изтриване
    2. В писмото не се споменава нищо за американци или други западняци. Моля стига с тази опорна точка. Моля върнете се към проблема и не се отклончвайте от него!

      Изтриване
    3. ЗАБРАВИХ ДА КАЖА, ЧЕ НА ЗАПАД БИЯТ НЕГРИТЕ. ИЗВИНИ МЕ!

      Изтриване
  2. сигурно сте пропуснали да разберете, как същите тия освобождават православните си братя в украйна, приднестровието и осетия. а американските танкове дойдоха дълго след като руските бяха в украйна.защото явно сте пропуснали и факта, че сме пълноправен член на нато. страх лозе пази.Иначе адмирации за автора. и за добрите съвети.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно в Украйна помагаха на православните.Украинците /ако можем да ги наречем такива/ са повечето католици.Православните са от руски произход.Украинците подкрепиха войските на Хитлер и избиха масово руснаците.А украйна е измислена държава. Ако не са били'подаръците на руските императори от 1654 до 1917 г ,на Ленин от 1922 г на Сталин от 1939 д0 1945 г и на Хрушчов от 1954 г Украйна нямаше да съществува на картата.А в Приднестровието и Осетия живеят руснаци. И не са подлоги като нас да ги командва кой ли не.Искат си да живеят в Русия.Защо Косово може да се отдели с референдум а Осетия, Донбас,Луганск и Крим да не може. Само ние си траем за Западните покрайнини и Добруджа. Но другите нормални държави защитават етноса си където и да се намира.И това че сме пълноправен член на НАТО, дава право на НАТО да прави бази на територията на нейните членове.Пропускте обаче,че базите на наша територия не са на НАТО ,а на САЩ.А където влязат войници на САЩ излизат само с бой. Справка-Франция и Гърция.И да не дава господ да влезем във военен конфликт с Русия, където ни навират американците. Тези от базите първи ще се изнесат ,а ние ще оперем пешкира.

      Изтриване
    2. хаха. 21 ви век. прекрояват граници и освобождават. страхотен аргумент. и освободените ги присъединяват към тях. по тая логика да идват и освобождават черноморието. там има повече руснаци отколкото осетия и приднестровието.

      Изтриване
    3. Супер си? Не знаех че Американските войски излизат само с бой от държавите в които са? Това напълно ме устройва тАпако? Сравни Южна и северна Корея, ако можеш да го направиш, да включваш огромната празна част между ушите ти

      Изтриване
    4. Тоя дето казва, че Украйна е измислена държава явно е чел учебник написан в Москва. Украйна е наследничка на КиевскаРус и болшинството са православни, а Московията през 16-17век краде името и се нарича Русия

      Изтриване
  3. А като си толкова информиран Анонимен;Кой пръв преброи Европейските граници и кой им подаде ръка!??И престанете с ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ??!!!НИЕ СМЕ УЧИЛИ НЕ СМЕ СЛУШАЛИ ЧАЛГААА?!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно слушаш руски шансони,или любимата на руснака блатна музика/затворническа и бандитска/,но си с претенции на много чел и много учил!Не ,глупак си и илитерат!За твое разочарование,Украина я има като държава още през 9-ти век и границите и стигат до сегашния руски град Краснодар!Даже, допреди Хрушчов да подари Крим,който по това време е пустиня,Украйна се простира до Ростов и Белгород!Просто руския бандит дава на Украина пустиня,а взима плодородна земя,населена изключително с украинци,говорещи украинска мова а не руски!Пак много челите от вас,твърдят че,Украина е предимно католическа просто са изключително тъпи!Католическа е западна част,по понятни причини/владяна е австро-унгарци и поляци!Останалата част е изключително православна,и хората са абсолютно набожни!Та,като драскате из форумите,постарайте се да понаучите малко история!Пък като толкова припадате по РАША и начина им на живот,моля на терминала и в Мацква!А и още,казвате 80-90% сте от българския народ!Не се пънете,нямате и 5%!

      Изтриване
  4. Този нещастник досеща ли се, че като плюе по руснака обижда 80-90% от българите, които подкрепят Русия и политиката й!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Тоя нещастник за разлика от теб чете. И не обижда нито един българин. Ако си дадеш труда и прочетеш горното, може и да разбереш, ако имаш малко мозък. Нагънат разбира се. Що вие си мислите, че българи са само тия, где лижат руски задници. Политиката на русия се подкрепя от около 15% от българите. 100 % от малоумните българи също подкрепят политиката на русия

      Изтриване
  5. Леле Димов това е като виц. Аз не познавам нито един Българин които подкрепя тия смрадливи руски цървули

    ОтговорИзтриване
  6. Българщина ! това ми напълни душата.

    ОтговорИзтриване