Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 12 май 2015 г.

НАДЕЖДА ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ. НЕ САМО МАГИСТРАЛНИТЕ.

 Тия дни от Гърция ще дойде чудотворната икона "НАДЕЖДА ЗА ОБЕЗНЕНАЖДЕНИТЕ". А тук обезнадеждени много. Ще даде първо надежда за подупи на митничарите на ГПП Кулата. Ще даде и надежда на шофьорите, че нема да има подкупи. После ще даде надежда на строителите на автомагистрала Струма. Че ще я завършат след 19 години. Ще даде надежда и на крайпътните кръчми, че никого нема да я завършат. После ще се отбие до Банско и ще даде на хотелиерите  надежда за нови лифтове и писти. Ще даде надежда и на еколозите, че нема да има нови лифтове и писти. После ще се отбие към Пловдив. Няма да даде надежда на пловдивчани, що няма да стигне до Пловдив. Път нема. Има асфалтова писта за автослалом. Ще се върне към София. Преди столицата ще даде надежда на проститутчиците. Ще им даде и сапун и презервативи. На катаджиите ще даде надежда, че ще се пенсионират на 27 години. Ще даде и рушвет.
 После ще тръгне по Цариградско към "Ал. Невски". Та да даде надежда на всички българи. Ама нема да стигне до там. Ще я приберат у една сграда, на която пише нещо за някакво съединние и сила. И ще я пуснат, когато даде надежда на тамприсъстващите. А те знаят как да взимат, когато им се дава. И няма да останат надежди за даване. После ще се дотътри до храмовите врати и ще рухне с думите:
-Надежда всяка тука оставете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар