Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 12 май 2015 г.

ЗА УНИФОРМИТЕ, ИЗНАСИЛЕНИТЕ ДЕЦА И ИЗНАСИЛЕНИТЕ МОЗЪЦИ. И КАК МЕРКЕЛ СЕ ПРЕДАДЕ.

 Оня ден пуснах у фейса една снимка на едно дете в униформа. С биберон и медал. Красиво и невинно. Пуснах я, за да направя тест на малоумието. И на моето също. Оказа се суперуспешен.
За три дни снимката бе харесана от 1400 човека. Споделена от 160.  Коментирана от стотина. Само три коментара бяха, че детето е красиво.  САМО ТРИ. Останалите коментари ме утрепаха. Такава злоба се лееше и от двете страни. От тези, които харесваха униформата, и тези, които не я харесваха. Неколко рускини видяха бъдещ борец против фашизма. Половината видяха в детето победител. Другата половина видяха губещ. А ТРИМА видяха детето. ТРИМА. Явно целта е постигната. Обичта към децата роди омраза. А някой живее благодарение на тази омраза
 Та се сещам за други снимки с деца. Хитлер с деца. Сталин с деца. Георги Димитров с деца... Невинност и върховната виновност заедно. Децата са деца. Който ги обича, е добър. Който посяга на деца, е лош. Най-лошият. Оня ден четох, че в Киев натовски войници изнасилили две деца. Страшна работа. Мразим натовци и обичаме всички, где мразят натовци. А това се оказа елементарна лъжа. Както и оная очевидка, която бе видяла фашистите в Украйна да разпъват дете на кръст. После прочетох как руснаци са изнасилвали деца в Германия. После как германци са изнасилвали деца в Русия. През войната. На война, като на война. Там правила няма. После видях статуя на един полски скулптор. Руснак изнасилва бременна жена. Те това вече ми дойде в повече.Май е време да се спрем. Аз също в началото не видях детето. Видях униформата. А към униформи имам алергия. После видях детето и тестът приключи. Снимката бе изтрита. За съжаление на споделилите я. Децата не трябва да служат за да се насажда омраза. Или да се насажда обич. Не трябва да служат за нищо. Те трябва да останат деца.
 И друго. Щастлив съм, че живея в страна, в която е забранено децата да висят по плакатите на политиците. Те са несъвместими.
 А днес видях снимка на Меркел  в руски сайт. Слиза от самолета в Москва с вдигнати ръце. Предава се. Русия пак победи. Путин я посрещна, прегърнал момиченце. Победителите обичат децата. После се снимаха заедно. Меркел и Путин, прегърнал детето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар