Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 9 май 2015 г.

НАЙ-ТОЧНИЯТ ЗВЕЗДО-ВСЕЛЕНСКИ ХОРОСКОП. ЗА 10.05.15.

 ОВЕН.
 Наблегнете на рутината! Рутинна работа, рутинно пиене,  рутинен секс. Ако експериментирате, има опасност да строшите нещо. Я мотика, я бутилка, я нещо друго.
 ТЕЛЕЦ.
 Ще постигнете своето. Като го постигнете, ще ви се иска да не сте го постигали.
 БЛИЗНАЦИ.
 Не ви грози никаква опасност, но все пак внимавайте! Не е лошо да прегледате последните си телефонни разговори, преди да ги е прегледал партньорът ви!
 РАК.
 Успех, успех и пак успех. Успешно ще се напиете. Успешно ще си строшите главата. Успешно ще ядете бой.
 ЛЪВ.
 Ден на промяна. Ще си смените бельото. Тия, где се изкъпят ще си сменят и тениските. Некои ще си сменят партньорите.
 ДЕВА.
 Ще имате нови възможности. Действайте бързо и внимателно. Никога не действайте без презерватив, що ще задействате венеролога или акушера!
 ВЕЗНИ.
 Не прекалявайте с нищо и не бързайте! Ако случайно прекалите с яденето, не бързайте със секса, а побързайте да се напиете!
 СКОРПИОН.
 Всичко ще ви е наред. Не бързайте да се радвате! Партньорът ви ще се опита да разруши реда. Особено реда, който сте създали с колегата или колежката ви.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще ви предложат нещо. Я работа, я нещо за пиене, я за пушене. Може да ви предложат нещо за лизане или за смучене. Не отказвойте!
 КОЗИРОГ.
 Нещата вървят към по-добро. Ще го стигнат след 10 години, когато даже нема да е добро. Добро е да правите секс с партньора си. Ако не щете, немате или не можете потърсете или се обесете!
 ВОДОЛЕЙ.
 Ужасен ден! Ненадейно ще ви изпаднат много пари, ама е неделя и нема где да ги харчите. Не ги хвърляйте! Дарете ги на парламента!
 РИБИ.
 Очакват ви душевни вълнения, които ще ви разболеят. Продайте душата си на дявола! Продайте, не я подарявайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар