Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 9 май 2015 г.

НАЙ-ДОБРИЯ ХОРОСКОП ЗА 09.05.15., ПРАВЕН ОТ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕЦИ.

 ОВЕН.
 Има опасност да останете гладен. Такава опасност няма, ако изпълните съпружеските си задължения. Тогава има опасност да получите инфаркт. Абе въобще утре е опасен ден. Напийте се!
 ТЕЛЕЦ.
 Най-после ще намерите кратък път до целта си. Когато го извървите, ще се окаже, че целта ви е намерила заобиколен път и е избягала. Лошото е, че нема да намерите късия път, та да се върнете обратно. Не гонете цели, що ще се загубите!
 БЛИЗНАЦИ.
 Не планирайте разходите си! Разходи се планират след приходите, а вие още немате план, как да изкарате пет лева. Огледайте съседната банка и потърсете касоразбивач!
 РАК.
 Не договаряйте нищо в професионален план! Договорете се със съседа или съседката, ама се вардете партньорът ви да не разбере. Иначе требва да се договаряте и с докторите у Пирогов.
 ЛЪВ.
 Ще правите планове. Най-добрите, които сте правили. Ще ги реализирате ако не ставате от леглото. Нема по добър план от планувано мързелуване. И от добър неплануван секс.
 ДЕВА.
 Днес ще сте се чувствате свободен като птица. Ако се не чувствате, пийте докато се почувствате така. Не се опитвайте да летите! Особено ако не живеете на първия етаж.
 ВЕЗНИ.
 Ще сте пестеливи. С парите, где имате, не си купувайте кило сьомга! Купете си кило цаца и стек  добра бира!
 СКОРПИОН.
 Днес ще вършите неща, които носят наслада. После ще съжалявате и за нещата, и за насладата. Най-много ще съжалявате, че не дадохте три лева за "Дурекс", а ги дадохте за такси.
 СТРЕЛЕЦ.
 Ще разберете, че сте силен човек когато сритате кученцето на съседите. После ще разберете, че не сте най-силния. Ще разберете и колко струват два нови зъба.
 КОЗИРОГ.
Любов, любов и пак любов. А секс нема. Нема и скоро нема да има. Спрете с тая Диема Фемили. Излезте навън и нищо чудно да има и двете. В краен случай превключете на некой порноканал. Там хората се обичат, ама и се чукат.
 ВОДОЛЕЙ.
 Ще пътувате, стига да имате кола и гориво. Некой ще пътуват с каруца. Некои пеш. А некой направо ще се телепортират на майната си.
 РИБИ.
 Ще почивате пълноценно. Нема да почиват съседите ви. Намалете музиката, що има опасност да лишите от почивка и некой стъклар или гумаджия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар