Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

събота, 9 май 2015 г.

НОВИНИТЕ ДНЕС.09.09.15. ЗАЩО ИСКАХА ДА ИЗКЪПЯТ КАДИЕВ, МОСТ И ОТРОВЕНИ ОКОЛО ОГРОМЕН ОМЛЕТ С ГЪБИ В ШУМЕН. ПАРАД НА ПОБЕДАТА У МОСКВА И НА МАЛОУМИЕТО У МАКЕДОНИЯ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Пред президенстсвото сто-двеста човека празнуваха деня на победата, организирани от Кадиев. Кадиев за малко не бе изкъпан у фонтана, ама не що е некъпан, а  що не вика "НАТО вън". Стигна се до бой между съмишленици. Накрая победител излезе родната полиция, и ги разтърва. Тия дни Бъчварова ще им организира парад на победата.
 Симеон за втори път се отказа да е цар на България. Тоя път с писмо. Светият синод ще го получи тия дни. Може и да го не получи.
 Оправиха един мост между Пазарджик и Пловдив. За толкова време се правят три моста над Дунав. Ама не у нас. На пътуващите там-честито. Не е лошо да си вземат новото българско приложение "Кратер". В него има карта на всички дупки в България. Уточнявам. На всички дупки по пътя.
 А у Шумен грандиозен парад. На бирата. Изпържиха и най-големия омлет на балканите. 1200 яйца и 30 кила гъби. Засега нема данни гъбите да са отровни. Има данни за отровени шуменци. Алкохолно отровени.
 ОТ СВЕТА.
 У Москва грандиозен парад в деня на победата. Присъстваха много световни лидери, сред които президентът на Венецуела. Присъстваха и Бан Ки-мун и Ирина Бокова. Не присъства и лидерът на Северна Корея, що днес пробваше балистична ракета. Путин марширува начело на Полка на Безсмъртните /още Херодот пише за тоя полк у  древна Персия/. До него не бе видян да марширува Сидеров. Същия бе видян как у един хотел се моли, да се снима със Стив Сегал.
Парадът премина отлично. Даже новият танк не закъса насред площада. После може и да е закъсал, ама нема значение.
 За деня на Европа парад немаше. Немат читави оръжия. А без оръжие парадите са безмисленни.
 У Македония пак бой. Там са били забелязани Обама, Сорос, 7 агента на Мосад и 29 на ЦРУ. Има необорими доказателства. Видял ги е руски журналист. А случващото се там, е сигурно доказателство, че македонците не са българи. Само античен македонец може да е такъв идиот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар