Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 29 април 2015 г.

ВОДЕЩАТА НОВИНА НА 29.04.15. ЗА АТАКА, ИДИОТИТЕ, ВАКСИНИТЕ И ЦИГАНИТЕ.

 Днес "Атака" внесе в НС законопроект  за отпадане на  задължителната имунизация. Имало много вредни последици, а най- вече водела до идиотия. И тук следва логичният въпрос, как точно ваксинирането води до идиотия. А че води, води. Всички депутати от "Атака"  са ваксинирани. Но явно има и друга причина за идиотията. Ваксинирани са десетина милиона българи, ама не са станали идиоти.
 А за ползата и вредата от ваксините нема нужда да се обяснява. Особено на идиоти. Примери в историята много. Ето един пример, който е едновременно и пример за българосъветската и българоруската дружба.
През петдесете години в СССР се правят планове, да се започне производство на ваксина против детски паралич. Българските комунисти решават да имунизират българите
с руската ваксина, где я няма. И ваксиниране няма. Следва епидемия, коята БКП обявява за аграсия на САЩ и Запада. А САЩ и Запада ни даряват ваксини, половината от които са продадени за твърда валута, а другата половина е разредена и става безполезна. Кой не верва, има статистика и може да провери казаното.
За шарки, грипове разни чуми нема смисъл да се обяснява.
 Та на пръв поглед предложението е идиотско. Ама не е. Гениално е. Ако това стане, всички българи ще се имунизираме. Доброволно. Що знаем за какво иде реч. Нема да се имунизират циганите. И една шарка им стига. Даже и дребна шарка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар