Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

сряда, 29 април 2015 г.

НОВИНИТЕ. 29.04.2015. ЗА ДНЕШНИЯ АТЕНТАТ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ПОРНОЛИДЕРИТЕ И ПРЪЧОВЕТЕ НА ПОКРИВА. ПАРАД НА ПОБЕДАТА, СУПЕРТАНК И СУПЕРГЪРЦИЯ.

  ОТ СТРАТАТА.
 ТВ7 не ще да си плаща борчовете към КТБ. Журналистите, работещи в нея я бранят със жива верига. Утре борчовете на телевизията, где създаде Бареков ще бъдат върнати от всички българи. Що сме умни
 Полицията чака атентат в България. Все още. Пропуснаха да забележат, че атентатът се състоя. 1/3 от Плевен е без ток. Атентаторите продадоха жиците и вече лапат пържоли с червено вино. Утре ще има нов атентат.
 Областният председател на ДПС у Враца зарази фейса с порновирус. Хванал го от гледане на порно. Утре ще го зарази областният лидер на "Атака". С гейпорновирус.
 А у едно село, един овчар седнал да закусва с мастика. Това било използвана от 12 кози, 2 ярета и 2 овце. Цял ден не могат да ги свалят от покрива. Психолози от цяла Bългария ги
успокояват, че на Гергьовден се яде агнешко, а не овче. Не се ядат и пръчове. Ама добичетата така и не повярваха. Явно от високото са видели и разбрали нещо, где ние нито виждаме, нито разбираме.
 ОТ СВЕТА.
 Министърът на реформите у Гърция заяви, че доминираната от Берлин еврозона няма бъдеще. Има бъдеще доминирана от Атина еврозона. Също така заяви, че Гърция нема да падне на колене. По-всяко време може да получи помощ от Русия, Бразилия, Индия, Африка и средиземноморските държави. От средиземноморската държава Либия заявиха, че немат пари, що са платили неустойка на осъдените български медсестри. От Кипърската средиземноморска страна веднага изпратиха помощ. от 127,35 евра. Засега имат само толкова. Русия, Индия и Бразилия не заявиха нищо. Що са у други часови зони и явно не са го чули, що са спали.
Заяви нещо един голям германски икономист, ама никой не го чу. И това где заявии е следното:
-Гърция де факто е фалирала. Ако осъзнаем това сега, ще загубим 65 милиарда, които така и така сме загубили. Ако не го осъзнаем, и продължим да даваме,ще загубим над 100. Ама тогава ще загубим и еврозоната.
 А у Русия ще изкарат на парада супертанка Т14 "Армата". Ще бъде показан за пръв път.По добър е от всички западни и американски танкове. Даже през 2016 ще започнат да го тестват.
 У САЩ, понеже нема военни паради, тъй като никога и никого не са победили, тестваха умен куршум. С вграден софтуер. Засега руснаците не могат да вградят софтуер у нищо, по-малко от танк.
 И накрая едно предупреждение. САЩ произвеждат менте  консерви риба тон. У направените вчера, има и един сварен човек. Идиоти има не само у България. Сварили са го некъпан. Консервите не са стигнали на пазара.
 А у Русия нема ментета. А нема, що напоследък не произвеждат нищодруго, освен супертанкове и суперправославни патриоти. Танковете имат некакъв софтуер. Патриотите немат. Много са малки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар