Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

вторник, 28 април 2015 г.

СЛЕДОБЕДНИ НОВИНИ. 28.04.2015. КОСТОВ, ВЕЖДИ И ЦИГАНИТЕ. КОЙ КАКВО ЛОВИ В ЧУЖДИТЕ ГАЩИ. БАЛТИМОР, ПУТИН И ПРИСАЖДАНЕТО НА ГЛАВИ.

 ОТ СТРАНАТА.
 Костов си сменил договора с КТБ. Вежди си продал договора с КТБ. Моника Станишева и Доган нито са ги сменили, нито са ги продали. Сметките им в деня на фалита са били празни. Всички имат общ приятел. Един, где дърпа конците и стои зад кулисите. И се смее.
 Министрите се хвалят, колко работни места ще открие държавата. Университетите бълват безработни вишисти. Нещо явно много е сбъркано. Държава, где открива работни места, не е държава. Работни места трябва да откриват тия, где свършват университетите. Държавата само трябва да не пречи.
 Николай Милков от видинското село Воднянци е ограбван 81 пъти. 68 пъти са го ограбвали цигани, а 13 пъти държавни служители.
 А България е на призовото трето място в Европа. По мързел. След Италия и Хърватия. До края на годината може и да сме шампиони.
 А Николета спала с трима, за 4000 лева на ден. Некой бръкнал в гащите на неква Валериева. Кво е уловил, не казват. То у тая еврогейски съюз никога не знаеш, кво ще уловиш..
 ОТ СВЕТА.
У Балтимор почнаха
да бият белите. Скоро ще почнат навсякъде. А докато некои биеха, некои се запасиха с храна за година. Чернокожи.
 САЩ намаляват ядрените си оръжия с 25%. Призоваха Русия да намали своите с 20%.
 Путин заяви, че ядрените оръжия на Русия са под критичния минимум. Има само толкова, колкото да унищожат Земята 273 пъти... И три пъти Слънцето.
 А след като чу тава, Стивън Хокинг призова човечеството да колонизира космоса. Иначе край с човечеството.
 Нема да има край само  македонското човечество. То съществува от 7 894 672 години и неколко месеца.
 А на един руснак ще присаждат глава. Или ще присаждат глава на руснак. Не е много ясно. У Италия. Като се замисли човек, идеята е добра. Впрочем, колко руснака има в Русия.
 А Газпром ще има конкурент. Роснефт. Следващата седмице Питин ще им каже, как да се конкурират.
 А СИРИЗА освободи преговарящите с ЕС. Иначе ЕС ще освободи Гърция. А после гърците ще освободят СИРИЗА.
 А навън вали дъжд.И гърми. От времето е. Тия дни ще гръмне и некой склад. И ще завалят боеприпаси. Оставки нема да завалят скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар