Скъпи мои читатели !
За да съществува този мой блог, вашите пари са му необходими, както въздуха и слънцето на всяко живо същество. Средствата ще послужат и за идеята, най-добрата част от това да издам в книга.
Моля използвайте бутона за дарения:

петък, 3 април 2015 г.

ТЪЖНИ НОВИНИ ОТ ТЪЖНА ДЪРЖАВА

 Еколозите струват пари. Това разбрах от НОВА ТВ. Сега ще видим колко пори струва телевизията. А след две седмици кабинетът ще разреши строителството на нови писти у Банско. Никога нема да видим, колко струва кабинета.
 Главният прокурор ще спира сделки. Умее да спира разни работи. С Бареков и Манолова спреха два тира с бюлетини за изборните секции у България. Спреха и един бус с бюлетини за изборите у Нова Зеландия, три часа след като изборите там бяха приключили. Да спира, човека. Щом може.
 Създадоха антикорупционна агенция. И правилно. Прокурорът нема време да се занимава с корупция. Ще е зает да спира сделки. А ДАНС ще е зает с ... Не се сещам с кво ще е зает. Сигурно със спортен риболов.
 Български спринтьор не успя я да избяга от допингченгетата. Това спринтьор ли е? Немаме атлети, и това е.
 А съдебна реформа има. Съдебната система нема да се реформира. Ще се реформират само шефовете.
 И накрая тъжните новини.
 Две жени загинаха на жп прелез. Жената, где е карала, преминала на червено. Явно много е бързала. Тя и возещата се до нея жена са закъснели. Стигнали са само до болницата. Двете жени на задната седалка са стигнали при Свети Петър навреме. Утре е Лазаровден. Причината за катастрофата е установена. Нарича се наглост и малоумие.
 Един без книжка, ама с мотор също се яви при Свети Петър. Заведе и приятеля си. Ще посрещнат Великден на небето. Причините за катастрофата са същите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар